TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Tainele luminii. Noi revelaţii din lumea de dincolo CA-DBK-TLNRDL-16-N-001
Tainele luminii. Noi revelaţii din lumea de dincolo
Vezi
galerie

Tainele luminii. Noi revelaţii din lumea de dincolo

de Dannion Brinkley, Kathryn Brinkley

Titlu apărut în colecția Noua Spiritualitate la Școala Ardeleană

Id: #247259

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

După lectura unei bogate literaturi despre experiențele la limita vieții, pot să afirm că găsesc această carte a fi una dintre cele mai interesante prin bogăția de informații oferite, prin descrierea cadrului general al universului în care se petrece acest fenomen, prin înțelepciunea și pietatea cu care este scrisă. Stilul seducător al celor doi autori – Kathryn, jurnalist de mare succes, și Dannion Brinkley, eroul acestei cărți –, claritatea, cursivitatea și frumusețea exprimării oferă cititorilor săi o reală delectare intelectuală și fericirea de a ști că suntem nemuritori într-un univers al iubirii totale.

Dumitru Constantin-Dulcan

Lecțiile pe care le-am învățat în Cer validează nevoia unei noi înțelegeri a naturii noastre spirituale. Ca ființe spirituale în mijlocul experienței umane, noi trebuie să ne reevaluăm prioritățile eterne. Veșnicia nu durează cât ne închipuim noi – ea este ceva cu mult mai mult. Atunci când avem în față perspectiva infinitului, putem să ne facem o idee despre cantitatea de efort pe care trebuie să îl săvârșească fiecare suflet în răstimpul unei vieți. Câtă vreme suntem făcuți după chipul lui Dumnezeu, va fi nevoie ca noi toți să continuăm a ne dezvolta și crește spiritual, să învățăm și să ne maturizăm, să ne creăm și recreăm ad infinitum.

Această ediție actualizată a Tainelor luminii este proiectată să servească exact acestui scop. Ea este un dar făcut lumii din iubire, din partea lui Kathryn și a mea.

Dannion Brinkley


extinde
 

Detalii produs

Autor: Dannion Brinkley, Kathryn Brinkley

Coordonator: Dumitru-Constantin Dulcan

Data apariției: decembrie 2016

ISBN: 978-606-797-004-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 216

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Școala Ardeleană

 

Opinii editoriale

Noua Spiritualitate este emanația unei Noi Științe care s-a conturat îndeosebi către sfârșitul secolului abia încheiat. Sunt aduse tot mai multe argumente care pledează pentru originea spirituală a Universului.

Viziunea materialistă asupra lumii a permis crearea unei civilizații tehnologice avansate, cu indubitabile avantaje pentru ameliorarea condiției umane. În același timp însă filosofia care a motivat-o nu a reușit să evite actuala criză globală. Suntem tot mai nesiguri pe destinul nostru, mai angoasați, mai aproape de autodistrugere.

Colecția noastră se deschide, așadar, tuturor cărților menite să propună o soluție de ieșire din impasul lumii contemporane, să avanseze o ipoteză coerentă sau să adauge o nouă valență demersului spre o lume mai bună. Nimic nu se va schimba în drama lumii actuale dacă rămânem la aceeași gândire. Acesta este motivul pentru care toți comentatorii fenomenului social optează pentru o Nouă Spiritualitate. Respectul pentru viață, nevoia de schimbare a fiecăruia dintre noi în acord cu Legea fundamentală a Universului, care postulează înfăptuirea binelui, a frumosului, a armoniei, și nu a urii și a dezbinării, constituie esența Noii Spiritualități.

Dumitru Constantin-Dulcan
Dannion Brinkley
Dannion Brinkley
Autor

Dannion Brinkley este un autor ale cărui cărţi apar întotdeauna pe lista bestsel...

vezi autor
Dumitru-Constantin Dulcan
Dumitru-Constantin Dulcan
Coordonator

Prof. univ. dr. Dumitru Contantin Dulcan este medic neurolog și psihiatru, cu de...

vezi autor