TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Matei, vorbește-mi despre Rai. O relatare directă despre viața de dincolo FY-SUW-MVDROR-18-N-001
Matei, vorbește-mi despre Rai. O relatare directă despre viața de dincolo
Vezi
galerie

Matei, vorbește-mi despre Rai. O relatare directă despre viața de dincolo

de Suzanne Ward

Id: #252871

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O prezentare a Raiului care îți va schimba viața!

O serie de conversații uimitoare și înduioșătoare între Matthew și mama sa, Suzanne Ward, ne dezvăluie diferențele uriașe dintre ceea ce ne învață religiile și realitatea lumii spirituale de pe Pământ.

Matei clarifică părerile eronate pe care le avem cu toții despre lumea în care locuiește el acum (spune că numele ei corect e Nirvana) și ne explică de ce, în aceste vremuri fără precedent în istoria Pământului, este esențial ca noi să cunoaștem adevărul despre originea noastră și despre relația pe care o avem cu tot ceea ce înseamnă Creație. Fără acest adevăr, nu ne putem înțelege nici scopul în viața de aici, nici modul în care să ne pregătim, cu bucurie și încredere, pentru cea care urmează.

SUZANNE WARD

După ce fiul ei Matthew, în vârstă de 17 ani, a decedat în urma unui accident de mașină, Suzanne (Suzy) Ward a încercat să ia legătura cu el prin mediumni.

După 14 ani de căutări fără succes, a fost contactată direct de fiul ei. Au discutat, telepatic, despre lumea spirituală a Pământului, iar el i-a prezentat membri ai mai multor civilizații care sunt mult mai avansate spiritual, intelectual și tehnologic decât a noastră.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Suzanne Ward

Data apariției: februarie 2018

ISBN: 978-606-639-203-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 172

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: For You

Teme: adevăr, încredere

 

Opinii editoriale

Matei, vorbește-mi despre Rai  ne ajută nu numai să înțelegem frumusețea din lumea de dincolo, ci și să învățăm cum să o aducem în lumea noastră.”

Bobbie Sandoz, autoare a cărții Listening to Wild Dolphins

„Dialogul dintre Matei și mama sa nu este nimic altceva decât un manual care poate salva specia umană – și care vine exact la timp. Această carte ar trebui tipărită în toate limbile Pământului și citită de toți cei care au peste 7 ani. Este, probabil, cea mai completă imagine pe care o are lumea noastră până acum despre Universul de unde venim cu toții și în care ne vom întoarce atunci când ni se va încheia viața.”

Michael Joseph, scriitor și editor
Suzanne Ward
Suzanne Ward
Autor

După ce Matei a murit în urma unui accident de maşină, mama sa a solicitat ajuto...

vezi autor