TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Din tainele vieții și ale universului (Vol. 1-3) PR-SCD-DTVIAU-20-N-002
Din tainele vieții și ale universului (Vol. 1-3)
Vezi
galerie

Din tainele vieții și ale universului (Vol. 1-3)

de Scarlat Demetrescu

Titlu apărut în colecția ScienceConnection la Prestige

Id: #323086

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cunoștinți din lumile invizibile
 

Descriere produs

„Închin această carte tinerelor generațiuni, care vor ști prin ea, de unde vin, pentru ce s-au născut și unde se vor duce după moartea trupului lor.

 

M-am hotărât să dau la iveală acest tratat pentru ca omul să-și potolească întrucâtva setea de a cunoaște marile mistere ce-l înconjoară.

 

Știu de pe acum că, după ce va parcurge câteva pagini, cititorul se va opri din lectură, punându-și întrebarea: „Dar de unde știe autorul cărții de aceste mistere ale universului?


Întrebarea e firească și merită să primească un răspuns. Prezenta lucrare este fructul comunicărilor entităților spirituale superioare, Lumini ale Cerului, care au reve­lat Adevărul câtorva iubiți frați ai lor de pe pamânt. La aceste comunicări am adăugat, în prima carte a lucrării, cunoștințele ezoterice publicate până în prezent, în a doua carte vorbind doar Cerul prin trimișii săi. Așadar, această lucrare este un mănunchi de cunoștințe adunate de la diferiți autori, din relatările marilor lucizi spirituali pe care i-a avut pământul până acum, dar mai ales din comunicările primite de la marile Lumini Cerești.” - Scarlat Demetrescu

extinde
 

Detalii produs

Autor: Scarlat Demetrescu

Data apariției: decembrie 2020

ISBN: 978-606-965-154-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 1120

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Prestige

Teme: suflet