TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Karma
Karma
Vezi
galerie

Karma

de Sadhguru

Id: #387651

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ghidul unui yoghin pentru modelarea propriului destin
 

Descriere produs

Ce este karma? Marea majoritate a oamenilor înţeleg acest concept ca pe o balanţă între faptele bune şi rele comise anterior, între virtuţi şi păcate; ca pe un mecanism care decretează că nimeni nu poate scăpa de consecinţele propriilor sale acţiuni. În realitate, karma nu are nimic de-a face cu răsplata şi cu pedeapsa. Ea înseamnă pur şi simplu acţiune. Acţiunile tale echivalează cu responsabilitatea ta. Karma nu este un sistem extern al crimei şi pedepsei, ci un ciclu intern generat chiar de tine. Acumularea karmei este generată de intenţiile tale şi de felul în care reacţionezi în faţa vieţii tale. În timp, este posibil să devii captiv în tiparele comportamentale pe care ţi le-ai creat singur (devenite între timp inconştiente).


În cartea Karma, Sadhguru îşi propune să te ajute să treci de pe scaunul de lângă şofer pe cel al şoferului, transformându-te dintr-un simplu pasager speriat de ceea ce i se poate întâmpla într-un şofer încrezător în sine, care se află la cârma propriului său destin. Printr-o viaţă trăită lucid şi prin conştientizarea fiecărui moment, tu te poţi elibera de acest ciclu. Karma este o explorare şi un manual în egală măsură, care te poate ajuta să înţelegi mai clar conceptul de karma, ca pe un potenţial al eliberării şi ca pe o sursă de putere personală, nu doar ca pe o sursă de înlănţuire. La fel ca toate învăţăturile lui Sadhguru, şi cele din această carte te pot ajuta să trăieşti mai inteligent, astfel încât să simţi bucuria, în această lume plină de provocări, uneori dificile.


SADHGURU este yoghin, mistic şi fondatorul Fundaţiei Isha, o organizaţie alcătuită numai din voluntari, angrenată în numeroase proiecte umanitare şi ecologice de mare amploare. Este fondatorul Centrului de Yoga Isha din Coimbatore, India, şi al Institutului Isha pentru Ştiinţele Lăuntrice de la Cumberland Plateau, în centrul statului american Tennessee.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sadhguru

Traducător: Cristian Hanu

Data apariției: octombrie 2021

Titlu original: Karma: A Yogi`s Guide to Crafting Your Destiny

ISBN: 9786067560466

Copertă: Paperback

Număr pagini: 344

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Adevăr divin

Teme: destin

 

Opinii editoriale

În cartea Karma, Sadhguru explorează în egală măsură limitele şi posibilităţile existenţei umane. Lucrarea este plină de revelaţii nepreţuite, care te pot călăuzi prin viaţă către împlinire şi fericire.

Will Smith

„Uită tot ce ştiai până acum despre karma – Sadhguru ne învaţă că aceasta nu este o pedeapsă pentru faptele noastre rele, ci un vehicul pentru transformare care conferă putere personală. Această carte te va ajuta să preiei din nou controlul asupra vieţii tale.”

Tom Brady

„Cartea Karma este o lucrare profundă, care ne reaminteşte de imensa noastră capacitate de a produce schimbări pozitive în viaţa noastră, dar şi în vieţile celor din jurul nostru. Este o lectură obligatorie pentru toţi cei care se simt blocaţi şi lipsiţi de orice speranţă.

Tony Robbins

Avem în sfârşit la dispoziţie o carte despre karma în care putem avea încredere. Nu am găsit niciodată până acum o carte care să explice – şi să rezolve – misterul karmei într-o manieră atât de simplă, de clară şi de plină de speranţă cum o face această lucrare nepreţuită.

Deepak Chopra

Această carte descrie cheia ce permite revelarea adevărului, ajutându-te să vezi, dar nu cu ochii fizici, să auzi adevărul care rezidă în tăcere şi să te reconectezi cu înţelepciunea ta interioară.

Prinţesa Noor Bint Asem a Iordaniei

Instrumentele furnizate de Sadhguru în cartea Karma m-au ajutat să ajung la o stare de pace interioară. Îţi mulţumesc pentru înţelepciunea şi pentru călăuzirea ta, care m-au ajutat să mă transform.

Rosanna Arquette
 Sadhguru
Sadhguru
Autor

Sadhguru Jaggi Vasudev este un yoghin, un mistic şi fondatorul Isha, o organizaţ...

vezi autor