TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Vindecarea sufletului 978-83-64740-28-2
Vindecarea sufletului
Vezi
galerie

Vindecarea sufletului

de S. N. Lazarev

Id: #249956

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Noi trebuie să devenim în fiecare zi puțin mai buni, mai generoși, mai curajoși, mai independenți, să înțelegem tot mai bine oamenii din jurul nostru, să avem grijă de ei, să le facem complimente, să nu ne îngropăm propria energie în pământ, ci să o materializam – toate acestea reprezintă lucrul zilnic cu sine.

 

Seria cărților lui S.N. Lazarev „Diagnosticarea karmei”, „Omul viitorului” și „Experiență supravietuirii”, publicate în Rusia și în alte țări din lume, au fost răspândite într-un tiraj total de mai mult de 15 milioane de exemplare. S.N. Lazarev este autorul unor cercetări unice ce demonstrează faptul că sentimentele noastre ne influențează nu doar sănătatea și destinul, dar și pe cel al urmașilor noștri. Urmând recomandările prezentate în cărți, datorită cărora se poate nu numai să-ți depășești problemele ci și să-ți ajuți copiii și nepoții, milioane de oameni au reușit să-și îmbunătățească atât propriul caracter cât și sănătatea și destinul.

 

De ce îmi sunt date toate acestea? Ce să fac acum? De ce apare boala? Cum să nu te superi? Cum să devii un om iubitor și fericit? Cum să lucrezi cu sine în fiecare zi? Noua carte a lui S.N. Lazarev „Vindecarea sufletului”, scrisă în anul 2017, va va ajuta să aflați răspunsurile la aceste întrebări și vă va arăta cum să găsiți ieșirea din orice situație, vă va învăța cum să va dați seama de cauzele adevărate ale bolilor și să vă stabiliți un sistem corect de priorități, cu ajutorul căruia vă puteți îmbunătăți caracterul și destinul. Cartea conține scrisorile cititorilor care își împărtășesc experiența reală cu privire la învingerea unor astfel de boli grave cum sunt cancerul, tuberculoza, sindromul Down la un copil; experiența învingerii supărării pe părinți și a judecării aspre a oamenilor. Cu ajutorul tuturor acestor cunoștințe, veți descoperi noi posibilități de rezolvare a problemelor și veți putea începe să vă schimbați în mod real pe sine și propria viață în bine.

extinde
 

Detalii produs

Autor: S. N. Lazarev

Traducător: Irina Croitoru

Data apariției: august 2021

ISBN: 978-83-64740-28-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 210

Limbă: Română

Dimensiuni: 14.5x21

Hârtie: 80g/m

Editura: Satja Juga