TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Meditația LI-OSH-OMPIUL-18-N-001
Meditația
Vezi
galerie

Meditația

de Osho

Id: #255510

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Prima și ultima libertate
 

Descriere produs

Învăţăturile lui Osho, unul dintre cei mai cunoscuţi lideri spirituali ai secolului XX, răstoarnă tiparele clasice de gândire, provocându-ne la o permanentă punere sub semnul întrebării a certitudinilor şi la un proces de conştientizare de sine.


Cărţile din seria OSHO prezintă viziunea acestuia privind cele mai importante probleme pe care şi le pun oamenii interesaţi de ştiinţa transformării de sine şi de o spiritualitate adaptată la provocările cotidiene ale vieţii contemporane.


Adevărat manual de meditație, cartea include o gamă vastă de tehnici selectate din ceea ce a împărtășit Osho în numeroasele sale prelegeri despre procesul de intrare în meditație și aprofundarea meditației. Unele dintre tehnicile prezentate necesită un interval de timp alocat special, altele integrează meditația în activitățile cotidiene. Este una dintre cele mai populare cărți ale lui Osho și a fost deja tradusă în peste 30 de limbi.


Meditația nu înseamnă altceva decât capacitatea de a te implica rămânând în același timp detașat. Poți să faci un lucru cu bucurie și totodată să fii doar un martor, să observi ceea ce faci ca și cum l-ar face altcineva. Bucură-te și, în același timp, amintește-ți că nu ești decât o oglindă în care se reflectă norii, copacii, păsările și oamenii.” – Osho

extinde
 

Detalii produs

Autor: Osho

Traducător: Andreea Rosemarie Lutic, Lidia Grădinaru

Data apariției: iulie 2018

ISBN: 978-606-33-2598-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 368

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: fericire, suflet

 Osho
Osho
Autor

Osho s-a născut în Kuchawada, India, la 11 decembrie 1931. Tatăl său a fost negu...

vezi autor