TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cartea despre sex 978-973-8471-39-9
Vezi
galerie

Cartea despre sex

de Osho

Id: #226429

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

De la sex la supraconștiință



În această carte, Osho - cel care a inspirat milioane de oameni din întreaga lume - descrie o perspectivă unică asupra sexului, pe care îl prezintă ca pe o poartă către cunoașterea de sine.

 

Cartea ne oferă o perspectivă fascinantă asupra unor probleme legate de sex, precum ejacularea precoce, gelozia, rolul intimității și diferențele care există între bărbați și femei. Din ea rezultă că sexul reprezintă un dar fundamental pe care omul îl primește de la natură. Cartea ne învață că orgasmul ne oferă un crâmpei din transcendență, o clipă în care uităm de timp și de minte, devenind conștiință pură. Acesta este modul în care biologicul ne orientează către conștiință, pentru a ne cunoaște astfel mai bine pe noi înșine.

 

În Cartea despre sexOsho ne expune viziunea sa unică vis-à-vis de sex, iubire si cunoașterea de sine. Tematica este extinsă: moralitatea sexuală, reprimările de natură sexuală, transformarea energiei sexuale în iubire, sexualitatea și transcendența, iubirea și stările meditative.


Osho ne luminează în Cartea despre sex perspectiva despre sex, iubire și conștiență, oferindu-ne subtil instrumente sau răspunsuri pentru înțelegerea relațiilor noastre anterioare, evoluția și rezistența în timp a cuplului, căutarea partenerului potrivit, și chiar educația sexuală a copiilor noștri. Rezultatul final al acestei lecturi va fi o armonizare globală, prin înțelegerea esenței noastre sexuale, umane, dar și divine, totodată.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Osho

Traducător: Cristian Hanu

Data apariției: februarie 2006

Titlu original: Sex Matters: From Sex to Superconsciousness

ISBN: 978-973-8471-39-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 443

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Mix

Teme: iubire, sexualitate

 Osho
Osho
Autor

Osho s-a născut în Kuchawada, India, la 11 decembrie 1931. Tatăl său a fost negu...

vezi autor