TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Calea perfectă 978-973-8471-89-4
Vezi
galerie

Calea perfectă

de Osho

Id: #226458

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Calea perfectă este prima ediție în limba română a primei cărți în care au fost publicate învățăturile lui Osho.


Calea perfectă este o introducere provocatoare în extraordinara viziune asupra umanității pe care a avut-o Osho, viziune care continuă și în zilele noastre să inspire oamenii din întreaga lume, oameni care doresc să descopere meditația, relaxarea și transformarea spirituală făcând în același timp față provocărilor pe care viața de zi cu zi le ridică în fața lor.

 

Într-o zi fierbinte din vara anului 1964, un grup de oameni interesați de meditație s-au adunat în India, la poalele dealurilor din Rajasthan, pentru a asista la răspândirea primelor semințe ale unei învățături revoluționare ce va influența viața a milioane de oameni din întreaga lume.



Osho, omul în jurul căruia se adunaseră acești oameni, era pe vremea aceea profesor de filozofie la universitatea din Jabalpur. Această primă tabără de meditație din Ranakpur, Rajasthan, a devenit locul unde ideile lui Osho au început pentru prima oară să se reverse către discipoli.



„Vreau să participați la extazul pe care eu îl experimentez ca urmare a trezirii mele spirituale” spunea el în aceste prime discursuri care, mai târziu, au devenit prima lui carte publicată.



„Iertați-mă dacă vă perturb somnul și dispersez ceața viselor voastre” continua el discursul despre cel mai important subiect posibil pentru un căutător spiritual - „Propriul Sine”.



Cu blândețea, compasiunea și înțelepciunea specifice unui maestru care știe pentru că a experimentat starea de „Trezire spirituală”, reușește să exprime ceea ce el știe, pentru a se face înțeles de cei care încă nu au experimentat-o dar sunt dornici să ajungă la acest stadiu.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Osho

Traducător: Carmen Ştefania Neacşu

Data apariției: iunie 2010

Titlu original: The Perfect Way

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 138

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Mix

Teme: secret

 Osho
Osho
Autor

Osho s-a născut în Kuchawada, India, la 11 decembrie 1931. Tatăl său a fost negu...

vezi autor