TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Voiaj la poarta sufletelor VI-LYG-VOILPS-19-N-001
Voiaj la poarta sufletelor
Vezi
galerie

Voiaj la poarta sufletelor

de Lyana Galis

Id: #264708

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Misteriosul nostru voiaj în spaţiu şi timp, care aparent începe cu momentul venirii pe lume, se declanşează de fapt în clipa în care ni se trezeşte conştiinţa.

Noi suntem spirite care călătoresc într-o realitate efemeră, care are un început, dar și un sfârșit. Suntem ființe de lumină și trăim grație luminii informate care acționează în uniune cu energia și materia. În general, omul modelat de stilul de viață occidental se pierde în realitatea de zi cu zi, într-o rutină continuă, uitând de suflet și de adevăratele valori. Preocupările sale sunt legate de materie și aparență, căutându-și în ele fericirea. Nu materia însă, ci câmpurile subtile de energie și informații sunt cele care ar trebui luate în considerare, întrucât esența stă în nevăzut, în lumea noastră interioară, conectată cu Universul însuși.

Multe dintre misterele abordate în această carte depășesc înțelegerea domeniului științific. Cu toate acestea, experimentele fizicii moderne pot explica o mare parte dintre fenomenele considerate în trecut paranormale.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Lyana Galis

Data apariției: septembrie 2019

ISBN: 978-606-8414-72-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 208

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Vidia