TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Medicina spirituală FY-LUB-MEDICS-21-N-001
Medicina spirituală
Vezi
galerie

Medicina spirituală

de Luc Bodin

Id: #372745

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Vindecă-ți sufletul pentru a-ți vindeca trupul!

Paradoxal, cu cât medicina progresează, cu atât crește și numărul pacienților... Milioane de oameni suferă de boli cronice, ceea ce înseamnă că medicamentele nu obțin o vindecare deplină, holistică a corpului, minții și sufletului. E timpul să privim lucrurile altfel!

Înțelegerea sensului bolii dezvăluie adesea un conflict psihologic principal și existența unei suferințe profunde a ființei noastre. Această cunoaștere, împreună cu schimbarea stilului de viață și a mentalității, reprezintă pasul esențial spre vindecare. Căutarea sensului vieții ne va împinge spre ceea ce este mai bun în noi, spre iubire, compasiune și comuniune, ce ne vor ajuta să depășim suferința și boala.

Cartea Medicina spirituală prezintă o viziune holistică asupra ființei umane, la toate nivelurile sale (fizic, emoțional, psihologic, energetic și spiritual), și oferă tehnici verificate pentru a înțelege adevăratul sens al bolii și, astfel, a porni pe calea spre recuperare.

„Pentru mine, niciun subiect nu e tabu dacă poate contribui la înțelegerea ființei umane și a cauzelor bolilor sale.

Cartea de față prezintă progrese obținute de‑a lungul anilor, plecând de la studiile mele de specialitate, avansând spre medicina naturistă, simbolistica bolilor, constituția energetică a ființei umane și spiritualitate. Ea conține peste 400 de referințe și prezintă punctele mele de vedere și concluziile personale, rod al observațiilor, învățăturilor și cercetărilor efectuate în întreaga lume.

Vei vedea că, de fapt, nu inventăm nimic. Totul a fost deja scris de cei mai mari înțelepți ai omenirii. Diferența e că azi avem dovezi științifice. Cunoscând acest lucru, e timpul să ne dăm seama cine suntem și să schimbăm paradigmele sănătății și societății noastre.“

extinde
 

Detalii produs

Autor: Luc Bodin

Data apariției: aprilie 2021

ISBN: 9786066393669

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 464

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: For You