TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Leac pentru Pământ. Cum să transformăm toxinele personale şi de mediu FY-SAI-LPPCST-10-N-001
Leac pentru Pământ. Cum să transformăm toxinele personale şi de mediu
Vezi
galerie

Leac pentru Pământ. Cum să transformăm toxinele personale şi de mediu

de Sandra Ingerman

Id: #228077

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Începând cu legendele larg răspândite despre vindecările şamanice, până la relatările biblice despre despicarea apelor Mării Roşii şi minunile făcute de Iisus când a înmulţit pâinile şi peştii, multe tradiţii spirituale conţin povestiri despre transformări, aparent inexplicabile, ale lumii şi naturii. Vechea artă de vindecare, cea a transmutaţiei, în care substanţele toxice sunt neutralizate, este menţionată în toate tradiţiile spirituale importante ale lumii, inclusiv în textele şamanice, yoghine şi taoiste. Ea a fost abordată pentru a ne vindeca pe noi înşine, dar poate fi folosită şi pentru a vindeca mediul înconjurător.

Timp de douăzeci de ani, Sandra Ingerman a studiat modalităţi alternative de a anula poluarea mediului. În această carte, ea ne duce într-o călătorie extraordinară prin istoria transmutaţiei, învăţându-ne cum putem folosi această tehnică uitată, pentru a ne schimba pe noi înşine şi mediul în care trăim. Sandra ne oferă instrumente de creaţie, existente în practicile vechi de vindecare, cum ar fi vizualizarea, ceremoniile, ritualurile, incantările – care duc la rezultate dovedite în mod ştiinţific. Într-un exemplu extraordinar despre ceea ce poate fi realizat, atunci când acţiunile noastre sunt alimentate de conştiinţă şi conştienţa, Sandra Ingerman descrie succesul pe care l-a avut când a transformat natura apei poluate chimic.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sandra Ingerman

Traducător: Aurel Mocanu

Data apariției: noiembrie 2010

Titlu original: Medicine for the Earth. How to Transform Personal and Environmental Toxins

ISBN: 978-973-1701-73-8

EAN-13: 9789731701738

Copertă: Paperback

Număr pagini: 314

Dimensiuni: 14x20 cm

Limbă: Română

Hârtie: 80g/m

Editura: For You

 

Opinii editoriale

”O capodoperă a alchimiei, care oferă modalităţi practice de a transforma şi vindeca vieţile noastre şi Pământul.”

Alberto Villoldo, Ph.D, autorul cărţilor ”Şaman, vindecător, înţelept” şi ”Vise curajoase”

”În această carte scrisă atât de frumos, Sandra Ingerman ne arată cum să lucrăm cu aliaţii noştri din planul spiritual, pentru a reface sănătatea şi vitalitatea mediul înconjurător. Cartea aduce o contribuţie majoră la integrarea procedurilor şamanice în ecologie.”

Ralph Metzner, Ph.D., autor al cărții ”Psihologia verde”