TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Imaginează-ți raiul AD-JOB-IMAGIR-19-N-001
Imaginează-ți raiul
Vezi
galerie

Imaginează-ți raiul

de John Burke

Id: #263991

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Imaginează-ți raiul. Experiențele de moarte iminentă, promisiunile lui Dumnezeu și uimitorul viitor care te așteaptă

Unul din 25 de americani a trăit o experiență de moarte iminentă (clinică). Revelează oare aceste experiențe raiul despre care vorbește Biblia?

Cu toții ne dorim să știm cum va arată viață de după moarte. Autorul de bestselleruri John Burke nu face excepție. În cartea să, Imaginează-ți raiul, el compară peste o sută de relatări referitoare la experiențele de moarte iminentă (EMI) cu afirmațiile scripturale, încercând să răspundă la întrebări fundamentale precum: „Voi mai fi eu însumi în răi? Îmi voi revedea prietenii și pe cei dragi? Cum va arată raiul? Cum arată Dumnezeu? Ce vom face de-a pururi? Ce se va întâmplă cu copiii și cu animalele noastre de companie? Ne vom reîntâlni în răi?”

Burke aduce argumente în favoarea ideii că experiențele comune împărtășite de supraviețuitorii unei experiențe de moarte iminentă – printre care se număra medici, profesori de colegiu, președinți de bancă, oameni de toate vârstele și din toate culturile, orbi din naștere – sunt practic similare imaginii biblice referitoare la răi.

Această călătorie fantastică în lumea de dincolo te va face să simți că ai mai fost acolo și îți va schimbă pentru totdeauna perspectivă asupra vieții de apoi, inclusiv manieră în care îți trăiești viață la oră actuală. Vei descoperi astfel că raiul este mult mai uluitor și mai fascinant decât ți-ai imaginat până acum.

extinde
 

Detalii produs

Autor: John Burke

Data apariției: iulie 2019

ISBN: 978-606-756-035-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 448

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Adevăr divin