TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Iertarea: cea mai mare putere vindecătoare AD-GGJ-ICMMPV-08-N-001
Iertarea: cea mai mare putere vindecătoare
Vezi
galerie

Iertarea: cea mai mare putere vindecătoare

de Gerald G. Jampolsky

Titlu apărut în colecția Vindecare spirituală la Adevăr divin

Id: #227800

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cartea Iertarea: cea mai mare putere vindecătoare este scrisă într-un limbaj simplu şi accesibil. Ea explică de ce atât de mulţi oameni consideră că este atât de greu să ierte şi de ce cramponarea de durerea provocată de ceilalţi reprezintă de fapt o decizie de a suferi. Cartea analizează factorii care ne fac să refuzăm iertarea şi felul în care justifică mintea noastră acest lucru. În continuare, ea prezintă efectele secundare toxice ale incapacităţii de a ierta şi dezastrul pe care îl provoacă aceasta asupra corpului nostru şi în viaţa noastră. Dar mai presus de orice, cartea prezintă beneficiile incredibile ale acestui act simplu care este iertarea.

Autorul relatează numeroase întâmplări care au darul de a ne deschide inimile în faţa miracolelor care se pot petrece atunci când acceptăm faptul că nimeni nu merită să fie exclus de la iubirea noastră. De-a lungul cărţii sunt citate diferite aforisme care ne reamintesc de virtutea iertării şi care pot fi folosite ca afirmaţii pozitive. Repetate zilnic, ele ne pot ajuta să ne schimbăm radical viaţa, eliberându-ne de suferinţele trecutului dureros.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Gerald G. Jampolsky

Traducător: Cristian Hanu

Data apariției: noiembrie 2008

Titlu original: Forgiveness: The Greatest Healer of All

ISBN: 978-973-88591-8-0

EAN-13: 9789738859180

Copertă: Paperback

Număr pagini: 133

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Adevăr divin

 

Opinii editoriale

Iubirea poate vindeca lumea, iar iertarea este catalizatorul care permite acest lucru. Cartea lui Gerald Jampolsky reprezintă o lectură obligatorie pentru toţi cei interesaţi de transformarea personală şi globală a acestei lumi.

John Gray, autor al lucrării Bărbații sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus

Nu te limita doar să citeşti această carte. Inspiră şi expiră înţelepciunea ei în fiecare zi. Este o carte cu adevărat înălţătoare.

Dr. Wayne W. Dyer, autor al lucrării Puterea Intenției

Lumea conflictuală în care trăim are astăzi mai multă nevoie de iertare ca oricând, căci fără iertare nu se poate vorbi de o vindecare autentică. Aşa cum explică pe larg Jampolsky, destinul nostru depinde adeseori de măsura în care ştim să iertăm.

Larry Dossey, autor al lucrărilor Reinventarea Medicinii și Cuvinte care vindecă

Gerald Jampolsky este un promotor al păcii. Opera lui de o viaţă referitoare la iertare reprezintă fundamentul atingerii stării de pace interioară, dar şi al păcii planetare. Această carte simplă, ilustrată cu numeroase poveşti inspirate şi capabile să îţi transforme viaţa, prezintă paşii concreţi prin care ne putem dezvolta capacitatea de a ierta. Dacă vom fi dispuşi să facem aceşti paşi, spiritul nostru va renaşte, desăvârşind miracolul vindecării.

Joan Borysenko, autoarea lucrărilor Şapte căi către Dumnezeu și Cartea vieții pentru femei
Gerald G. Jampolsky
Gerald G. Jampolsky
Autor

Gerald G. Jampolsky este psihiatru de copii şi de adulţi. A absolvit Școala Medi...

vezi autor