TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Aforisme despre frumusețe SH-GRB-AFORDF-19-N-001
Aforisme despre frumusețe
Vezi
galerie

Aforisme despre frumusețe

de Gregorian Bivolaru

Id: #307775

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Marii înțelepți ai acestei planete au susținut că Frumosul dumnezeiesc există încă de Ia începuturile tuturor începuturilor, revărsând din preaplinul energiei subtile sublime a acestui Atribut Dumnezeiesc în întreagă Creație și Manifestare dumnezeiască Armonia, Binele și Adevărul, într-o tainică și necontenită curgere. Această curgere survine doar în anumite condiții, care implică procese de rezonanță ocultă ce se declanșează instantaneu.
Ecourile înălțătoare ale unei străvechi înțelepciuni răsună încă și astăzi în memoria omenirii, căci, rând pe rând, aproape toate școlile spirituale veritabile i-au transmis făclia, din generație în generație, reinnoind în felul acesta, iar și iar, firul Tradiției Primordiale a înțelepciunii, pentru că făgăduință dumnezeiască tacită a nemuririi spirituale să nu se piardă niciodată, pentru toate ființele umane care sunt pregătite să recepteze asfel de revărsări inefabile, dar totuși accesibile în anumite forme.
Tocmai de aceea, înțelepții tuturor timpurilor au urmărit dintotdeauna revelarea frumuseții lăuntrice, care implică acea desăvârșire ideală ce presupune inclusiv sfințenia deplină. Toate acestea, împreună cu alte Atribute Dumnezeiești ce sunt corelate, permit ființelor umane ce sunt pregătite să simtă mai mult sau mai puțîn intens și profund Frumosul dumnezeiesc, ajutându-le în felul acesta că viață lor să fie și să rămână plină de frumusețe.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Gregorian Bivolaru

Data apariției: decembrie 2019

ISBN: 978-606-918-080-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 224

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m