TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Matricea divină. Un pod ce leagă timpul, spaţiul, miracolele şi credinţele 978-973-7978-99-8
Matricea divină. Un pod ce leagă timpul, spaţiul, miracolele şi credinţele
Vezi
galerie

Matricea divină. Un pod ce leagă timpul, spaţiul, miracolele şi credinţele

de Gregg Braden

21 85 lei
-5% de la 23 lei
Indisponibil
  • Transport gratuit la comenzile de peste 120 de lei
  • Ambalare gratuită a cadoului

Descriere produs

Descoperă cartea Matricea divină. Un pod ce leagă timpul, spaţiul, miracolele şi credinţele de Gregg Braden apărută la editura For You

Oare miracolele pe care le vedem în lumea cuantică ne arată, de fapt, posibilităţile noastre cele mai măreţe, mai degrabă decât limitările de natură ştiinţifică? Oare vindecarea spontană a unei boli, conectarea instantanee cu toată lumea şi cu tot ce există şi chiar şi călătoria în timp să reprezinte adevărata noastră moştenire în acest univers?

Există un loc unde încep toate lucrurile, locul de energie pură care „este”, pur şi simplu. În acest incubator cuantic al realităţii, totul este posibil. În 1944, Max Planck, părintele teoriei cuantice, a şocat lumea, spunând că această „matrice” este locul în care îşi au începutul ADN‑ul vieţii, naşterea stelelor şi tot ce se află între acestea. Descoperirile recente ne aduc dovezi dramatice că matricea lui Planck – Matricea Divină – este adevărată. Această verigă ce lipseşte din cunoaşterea noastră este cea care oferă recipientul ce conţine universul, puntea dintre imaginaţia şi realitatea noastră şi oglinda – în lumea noastră – a ceea ce creăm în contextul credinţelor noastre.
Pentru a dezlănţui puterea acestei matrice în vieţile noastre, trebuie să înţelegem cum funcţionează ea şi să vorbim limba pe care ea o recunoaşte. Timp de peste douăzeci de ani, Gregg Braden, fost proiectant de sisteme de calculatoare în industria aerospaţială, a căutat să înţeleagă cum să facă tocmai acest lucru. De la mănăstirile îndepărtate ale Egiptului, cele din Peru şi Tibet, şi până la textele uitate, care au fost editate de biserica creştină timpurie, secretul Matricei Divine ne‑a fost lăsat în limbajul codificat al celor mai de preţ tradiţii ale noastre, iar astăzi, el este validat de descoperirile ştiinţei.
În această carte, care spulberă orice paradigmă, Gregg ne împărtăşeşte ceea ce a aflat. Prin douăzeci de chei ale creaţiei conştiente, ni se arată cum să transpunem miracolele din imaginaţia noastră, în ceea ce este real în vieţile noastre. Prin explicaţii ştiinţifice uşor de înţeles şi poveşti bazate pe fapte reale, Gregg Braden ne arată că suntem limitaţi doar de credinţele noastre ‑ şi că ceea ce am crezut odată, este pe cale să se schimbe!

extinde

Detalii produs

Autor: Gregg Braden

Traducător: Laura Cristiana Spătaru-Negură

Data apariției: august 2008

ISBN: 978-973-7978-99-8

EAN-16: 9789737978998

Copertă: Paperback

Număr pagini: 278

Dimensiuni: 14x20 cm

Editura: For You

Titlu original: The Divine Matrix. Bridging time, space, miracles and belief

Pagini: 278

Limba: Română

Hârtie: 80g/m

Toate categoriile:
Carte non-ficțiune >> Spiritualitate și ezoterism >> Dezvoltare spirituală
Speciale >> Nonfiction
Cuvinte cheie:
spiritualitate, știință, credință
Gregg Braden
Gregg Braden
autor

Gregg Braden este cunoscut pe plan internaţional, ca un pionier într-un...

vezi autor

Opinia cititorilor