TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Multe vieţi, Mulţi maeştri FY-BLW-MULVMM-07-N-001
Multe vieţi, Mulţi maeştri
Vezi
galerie

Multe vieţi, Mulţi maeştri

de Brian L. Weiss

Id: #228290

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Povestea adevărată a unui psihiatru eminent, a pacientei sale și a terapiei legate de vieți trecute care le-a schimbat viața (Ediția a II-a)
 

Descriere produs

Dr. Brian Weiss, psihoterapeut tradițional, a fost uimit și sceptic când o pacientă a început să-și amintească traume din vieți anterioare ce păreau să dețină cheia coșmarurilor și atacurilor ei de anxietate din prezent. Scepticismul i s-a dizolvat când ea a început să-i transmită mesaje din „spațiul dintre vieți” ce conțineau revelații remarcabile despre fiul lui decedat. Folosind terapia cu regresie în vieți anterioare, el a reușit să-și vindece pacienta și să se angajeze într-o fază nouă, mai semnificativă, a carierei sale.
Provocatoare și atemporală, cartea Multe vieți, mulți maeștri este o lucrare inovatoare în psihoterapia alternativă și rămâne un reper inconturnabil în studierea vieților trecute.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Brian L. Weiss

Traducător: Laura Cristiana Spătaru-Negură

Data apariției: noiembrie 2021

Titlu original: Many Lives, Many Masters: The True Story of a Prominent Psychiatrist, His Young Patient, and the Past-Life Therapy That Changed Both Their Lives

ISBN: 9786066394109

Copertă: Paperback

Număr pagini: 208

Dimensiuni: 14x20 cm

Limbă: Română

Hârtie: 80g/m

Editura: For You

Teme: suflet

 

Opinii editoriale

„Această carte provocatoare şi scrisă minunat depăşeşte barierele psihoterapiei convenţionale şi prezintă un tratament inovator şi extrem de eficient. Ar trebui luată în serios de profesioniştii în sănătate mentală."

Dr. Edith Fiore, psiholog clinician şi autor al lucrării „You Have Been Here Before [Ai mai fost aici]”

„Această carte uneşte psihiatrul cu misticul, căutarea adevărurilor supreme şi promisiunea reîncarnării personale. Se citeşte ca un roman captivant şi este atât de convingătoare, încât nu am putut să o las din mână."

Dr. Harry Prosen, profesor şi preşedinte la catedra de Psihiatrie şi Ştiinţe de Sănătate Mentală la Colegiul Medical din Wisconsin

„O relatare fascinantă pe studii de caz, care fundamentează eficienţa terapiei pe vieţile anterioare. Cartea va deschide uşi pentru mulţi dintre aceia care nu au luat niciodată în considerare valabilitatea conceptului de reincarnare.”

Richard Sutphen, autor al lucrărilor „Past Lives, Future Loves [Vieţi trecute, iubiri viitoare]” şi „You Were Born Again To Be Together [V-aţi născut din nou ca să fiţi împreună]”

Dr. Weiss integrează concepte ale psihoterapiei tradiţionale cu explorarea inconştientului spiritual al pacientei sale. Viziunea mea despre mine şi despre alţii nu va mai fi niciodată la fel."

Dr. Joel Rubinstein, fost profesor de psihiatrie la Facultatea de Medicină de la Harvard

„O explorare interesantă, bine scrisă şi provocatoare a influenţei terapiei pe vieţile anterioare asupra comportamentelor prezente. Nu o poţi lăsa din mână fără să simţi empatie cu concluziile Dr. Weiss."

Dr. Andrew W. Slaby, director medical, Spitalul Fair Oaks
Brian L. Weiss
Brian L. Weiss
Autor

Dr. Brian L. Weiss este profesor emerit în psihiatrie, la Centrul Medical Mount...

vezi autor