TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Codul emoțiilor 978-606-8080-80-2
Codul emoțiilor
Vezi
galerie

Codul emoțiilor

de Bradley Dr. Nelson

Id: #227330

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum îți poți elimina emoțiile nerezolvate captive pentru a te bucura de o sănătate perfectă, de iubire și de fericire
 

Descriere produs

Codul Emoțiilor este o metodă de autovindecare care produce adeseori rezultate minunate și care poate conduce la mari beneficii în plan fizic și emoțional. Este însă o descoperire de dată recentă și nu a fost studiată încă suficient de mult.


Unde am ajunge dacă nu ar exista emoţiile noastre? Dacă am considera, metaforic vorbind, că totalitatea experienţelor noastre reprezintă tapiţeria vieţii noastre, emoţiile ar fi culorile acesteia.

 

Într-adevăr, emoţiile dau culoare vieţii noastre. Încearcă să îţi imaginezi pentru o clipă o lume lipsită de emoţii. Bucuria ar lipsi complet din ea. Nimeni nu ar fi vreodată fericit şi nu ar da dovadă de bunătate faţă de semenii săi. Iubirea ar fi inexistentă, la fel ca şi celelalte emoţii pozitive.

 

De bună seamă, pe o astfel de planetă imaginară ar lipsi şi emoţiile negative. Locuitorii ei nu ar cunoaşte tristeţea sau mânia, depresia sau durerea. Cu greu am putea numi o astfel de existenţă: viaţă. Fără capacitatea de a simţi emoţiile de orice fel, viaţa ar fi redusă la o rutină anostă şi cenuşie care s-ar succeda între naştere şi moarte. De aceea, fii recunoscător pentru emoţiile tale!

 

Există probabil şi emoţii pe care le-ai trăit, dar pe care ai fi preferat să nu le fi avut niciodată. Nu există om care să nu treacă uneori prin perioade dificile. Probabil că ai trăit şi tu momentele tale de anxietate, de durere, mânie, frustrare şi teamă. Probabil că ai avut perioade de tristeţe, poate chiar de depresie, în care preţuirea de sine a fost ca şi inexistentă, în care ţi-ai pierdut speranţele sau în care ai manifestat alte emoţii negative.

 

Partea cea mai tristă este că o bună parte din aceste emoţii negative continuă să îţi creeze probleme, chiar dacă le-ai experimentat cu foarte mult timp în urmă. Ele fac acest lucru într-o manieră subtilă, dar foarte dăunătoare. Codul Emoţiilor îşi propune să descopere aceste emoţii refulate (nerezolvate) şi să le elibereze odată pentru totdeauna.

 

O bună parte din suferinţa noastră se datorează energiilor emoţionale „captive” înlăuntrul nostru. Codul Emoţiilor este o metodă simplă, dar extrem de eficientă, de descoperire şi de eliminare a acestor energii captive.

 

Foarte mulţi oameni au descoperit că dacă se eliberează de emoţiile nerezolvate captive, viaţa lor devine mai sănătoasă şi mai fericită. O singură emoţie nerezolvată captivă este suficientă pentru a da naştere unor probleme fizice şi emoţionale mai mari sau mai mici.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Bradley Dr. Nelson

Traducător: Cristian Hanu

Data apariției: martie 2012

Titlu original: The Emotion Code: How to Release Your Trapped Emotions for Abundant Health, Love and Happiness

ISBN: 978-606-8080-80-2

Copertă: Paperback

Număr pagini: 374

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Adevăr divin

Teme: emoții, terapie