TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Calea mamei divine AT-ALR-CALEMD-17-N-001
Calea mamei divine
Vezi
galerie

Calea mamei divine

de Alexander Ram

Id: #247569

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

 Această carte este povestea unei autentice relaţii maestru-discipol.
   Este povestea unei femei occidentale moderne, o respectată pianistă şi profesoară austriacă, Blanca Schlamm, cunoscută ulterior ca Atmananda, o artistă care a fost toată viaţa preocupată să cunoască sensul şi scopul ultim al vieţii. Această căutare a condus-o, încă de tânără, în India.
   Este odiseea unei fiinţe crescute în cultura occidentală, pt care într-un final o va abandona pentru a se imersa complet în spiritualitatea orientală.
   Jurnalele lui Atmananda sunt însemnările intime ale călătoriei sale spirituale. în cuprinsul acestora găsim şi relatări unice despre tovarăşii săi de drum, alţi artişti, intelectuali şi căutători spirituali occidentali care, asemenea ei, au călătorit prin Orient în prima jumătate a secolului al XX-lea, şi care au fost precursorii multor americani şi europeni ce au venit în India, la începutul anilor '60, în căutarea împlinirii spirituale.
   Experienţele şi însemnările sale sunt în strânsă legătură cu personalităţi spirituale remarcabile cu care a interacţionat direct precum Jiddu Krishnamurti, Ramana Maharishi şi în special gurul ei, marea mistică bengaleză, Sri Anandamayi Ma.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Alexander Ram

Traducător: Anca Beatrice Radu, Aretina Timoce

Data apariției: ianuarie 2017

ISBN: 978-606-8758-04-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 574

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Atman