TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Reîncarnarea - un mister dezvăluit
Reîncarnarea - un mister dezvăluit
Vezi
galerie

Reîncarnarea - un mister dezvăluit

de Aida Călin

Id: #382269

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cele mai multe lucrări care se referă la reîncarnare sunt insuficient documentate, se bazează extrem de mult pe ipoteze superficiale și sunt lipsite de concluzii.

Cel mai grav este că prea puține dintre aceste publicații în vogă explică adevărurile fundamentale ale reîncarnării, cum ar fi atât de simplul proces care face posibilă transmigrarea perpetuă a sufletului dintr‑un corp material în altul.

In prezenta lucrare se arată, antologic, cum trebuie admis că faptele bune sau rele dintr‑o viață anterioară sunt cauza destinului actual al omului. Şi de ce o ordine cu adevărat morală a lumii presupune, în mod necesar, ideea unei vieți după această viață.

În confruntarea cu viețile anterioare, scepticii se întreabă, de obicei, dacă detaliile furnizate sunt sau nu exacte. Unde și cum ajungem să posedăm o astfel de cunoaștere atât de precisă asupra trecutului care țâșnește din conștiința noastră, în anumite momente speciale ale vieții? Ne confruntăm cu o mistificare deliberată? Sau, în caz contrar, există o modalitate rațională de a explica acest fenomen? Memorie atavică? Onirism? Sau ieșirea la iveală a unor informații stocate în subconștientul nostru?

Îi rămâne cititorului să‑și formeze propria sa opinie și – de ce nu? – să experimenteze. Din punctul nostru de vedere, se impune în mod clar o concluzie: spiritul uman este infinit mai complex, mai misterios și mai fascinant decât ne‑am putea noi imagina vreodată.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Aida Călin

Data apariției: septembrie 2021

ISBN: 9789730347364

Copertă: Paperback

Număr pagini: 184

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Atman

Teme: suflet