TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Fiinţele nevăzute. Studiu despre entităţile astrale, fiinţele elementale şi spiritele Naturii

Sebastian Stănculescu
Colecții/Serii: Pământ şi natură
Menirea omului este de a deveni cetăţean conştient al lumilor sufleteşti şi spirituale, iar pentru a se apropia de ceea ce îi cere...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8358-61-1
EAN-16: 978606835861
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Fiinţele nevăzute. Studiu despre entităţile astrale, fiinţele elementale şi spiritele Naturii

MAI MULTE DESPRE CARTE

Menirea omului este de a deveni cetăţean conştient al lumilor sufleteşti şi spirituale, iar pentru a se apropia de ceea ce îi cere viitorul, el trebuie să dezvolte treptat capacitatea de a comunica cu fiinţele spirituale.

Fiinţele elementale evoluate ne cheamă necontenit, zi şi noapte, spre trezire. Aşteptarea lor este una grea şi uneori dureroasă. Însă Sufletul Pământului are încredere că seminţele bune plantate în inimile oamenilor vor rodi într-o bună zi, pentru a înflori în inimi treze care pot lumina viaţa Pământului.

Peste tot unde păşim, vrând-nevrând, ne întâmpină fiinţe care aşteaptă cu o sete uriaşă, cu o aşteptare milenară, ca omul să poată dărui Naturii lumina inimii sale, străluminate de experienţe spirituale autentice. Pitici, zâne, gnomi de copac şi de peisaj, toţi privesc spre oameni cu o aşteptare tot mai arzătoare de a găsi în noi inimi purtătoare de adevăr, de iubire şi de înţelepciune.

Data apariției: 2012
Pagini: 264
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
lumină, adevăr, iubire, înţelepciune, pitici, zâne, gnomi
  • Sebastian Stănculescu - Autor
    Sebastian Stănculescu este membru al Universităţii Libere pentru Ştiinţa Spiritului, Goetheanum (Dornach, Elveţia), lector-colaborator la Universitatea din Bucureşti, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei; predă de zece ani cursuri de mitologie comparată, literatură veche, istoria religiilor şi iniţierii. Din tematica abordată în prezentul eseu menţionăm volumele: Metamorfoze ale chipurilor solare în mitologia...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor