TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Straniile inteligențe invizibile

Florin Gheorghiţă
Prezenta asa-numitelor „entitati invizibile” in atmosfera terestra a fost sesizata inca din anii 1950, si de atunci cercetatori din...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-4547-3
Dimensiuni: 13,5x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Prezenta asa-numitelor „entitati invizibile” in atmosfera terestra a fost sesizata inca din anii 1950, si de atunci cercetatori din diferite domenii le-au dedicat numeroase studii. Florin Gheorghita trece in revista cele mai importante aparitii ale unor forme de materie invizibila, respectiv ale unor fiinte nevazute, ilustrindu-si expunerile cu un bogat material fotografic. Povestirile despre fascinantele aparitii sint completate cu opinii ale oamenilor de stiinta, inclusiv cu rapoarte NASA si cu declaratii ale astronautilor aflati la bordul navei spatiale „Columbia” care au avut parte de o astfel de „intilnire” in februarie 1996. Straniile inteligente invizibile continua seria dezvaluirilor pe care le face autorul in privinta fenomenelor supranaturale, pe care stiinta inca nu a reusit sa le explice.

Cuprins extins:
O lume exotica
Enigmaticele globuri invizibile
Lumina neagra
Exista fiinte nevazute?
O profetie infaptuita
Data apariției: iunie 2014
Editura: Polirom
Pagini: 192
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
entități invizibile, materie invizibilă, NASA, dezvăluiri
  • Florin Gheorghiţă - Autor
    Florin Gheorghiţă a publicat mai multe volume despre fenomene din realitatea înconjurătoare aflate la limita cunoaşterii umane, care s-au bucurat de un mare succes în rîndul cititorilor. De acelaşi autor la Editura Polirom: Karma şi taina reîncarnării (2004, 2014), Dezvăluiri din invizibil (2008, 2014), Marile taine ale omenirii (2013), Strania energie a gîndirii (2014), Straniile inteligenţe invizibile (2014).
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor