TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Acum, aici este tot ceea ce avem. 21 de meditaţii străvechi pentru a te trezi la identitatea ta adevărată FY-DAM-AAETCC-14-N-001
Acum, aici este tot ceea ce avem. 21 de meditaţii străvechi pentru a te trezi la identitatea ta adevărată
Vezi
galerie

Acum, aici este tot ceea ce avem. 21 de meditaţii străvechi pentru a te trezi la identitatea ta adevărată

de Daniel Mitel

Id: #239169

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Scrisă într-un stil clar şi accesibil, cartea de faţă este rodul perioadei de ucenicie a lui Daniel în Tibet, în mijlocul unei comunităţi de călugări budişti. După mii de ani în care învăţăturile budismului tibetan au fost transmise pe cale orală, unui număr mic de iniţiaţi, odată cu schimbarea energiei şi cu transformările semnificative prin care trece Pământul, răspândirea acestor învăţături a căpătat amploare, iar cartea lui Daniel se înscrie şi ea în acest proces, venind în întimpinarea nevoii de cunoaştere a fiecăruia dintre noi.

Structurată în cinci părţi, având o bogată componentă teoretică (învăţături despre deschiderea celui de-al treilea ochi, liniştirea minţii, trăirea în aici-şi-acum, curăţarea trecutului, imageria inimii, precum şi multe altele) şi una practică (21 de meditaţii cu rolul de a ne ajuta să atingem iluminarea), cartea lui Daniel Mitel (Tenzin Rinchen) este o lectură pe care v-o recomandăm din inimă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Daniel Mitel

Traducător: Carmen Terțiu

Data apariției: noiembrie 2014

Titlu original: This Now is Eternity

ISBN: 978-606-639-071-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 183

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: For You

 

Loc în topurile Cartepedia