TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
50 de ani? Nu-mi pasă! Am o viață împlinită, senină și încrezătoare NI-RGL-5DANPA-20-N-001
50 de ani? Nu-mi pasă! Am o viață împlinită, senină și încrezătoare
Vezi
galerie

50 de ani? Nu-mi pasă! Am o viață împlinită, senină și încrezătoare

de Régine Labrosse

Id: #314425

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Vineri voi sărbători vârsta de 50 de ani [...]. Cu siguranță că mi se va cere un discurs pentru a marca această trecere spre un alt deceniu. CE SĂ SPUN? Ce înseamnă acești 50 de ani care s-au scurs? Ce voi face cu următorii 50 de ani? Dimineața pierdută își caută un drum...”


În apropierea vârstei de 50 de ani, apar, uneori în mod brutal, o mulțime de probleme și de întrebări. Teama de viitor, neîncrederea, îndoielile asupra propriei puteri de seducție, asupra propriului rol în familie și la locul de muncă, lipsa de energie și dorința de a iniția proiecte noi, resemnarea, frustrarea... Sunt simptomele tipice ale crizei de la mijlocul vieții!

 

Pentru Régine Labrosse, această perioadă de tranziție este, dimpotrivă, o ocazie extraordinară de a-și face un bilanț al vieții, descoperind – în sfârșit – ceea ce trebuie schimbat. A trăi în armonie cu propriile aspirații și valori, a întreține relații de calitate, a avea grijă de propria sănătate etc. sunt aspecte esențiale pentru o viață mai împlinită. Regine Labrosse a trăit ea însăși din plin această criză. În cartea de față, autoarea ne oferă o mărturie ce poate fi o sursă de inspirație și ne ajută în mod concret să trecem dincolo de „ceață”, pentru a fi pregătiți să profităm de o a doua viață, mai bogată și, cine știe, poate mai fericită decât prima.

 

Putem râde de orice, chiar și de vârsta noastră!

 

Citind această carte, vei putea face haz de vârsta ta, cu ajutorul unor citate, glume, statistici, topuri bizare, dedicate în special celor care au împlinit 50 de ani!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Régine Labrosse

Traducător: Gina Belabed

Data apariției: august 2020

ISBN: 978-606-380-375-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 200

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Niculescu