TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Puzzle educativ din spumă EVA - Harta Europei
Puzzle educativ din spumă EVA - Harta Europei
Vezi
galerie

Puzzle educativ din spumă EVA - Harta Europei

Id: #382272

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Puzzle educativ din spumă EVA - Harta Europei este jocul ideal pentru pentru copiii curioși care vor să descopere lumea. Piesele confecționate din spumă EVA sunt viu colorate și rezistente, iar cei mici le vor putea utiliza din nou și din nou fără că acestea să se deterioreze.
Abilități dezvoltate: Capacitatea de concentrare, gândirea și atenția
Provocarea părintelui: Vrei că micuțul tău să fie pregătit din timp pentru orele de geografie de la școală? Îți doreșți să își îmbunătățească noțiunile de cultură generală?
Beneficiul copilului: Puzzle-ul educativ Harta Europei îl poartă pe copilul tău într-o călătorie palpitantă în jurul lumii! Cu ajutorul acestui puzzle educativ copilul tău își dezvoltă capacitatea de concentrare, gândirea și atenția învățând prin joacă. Harta Europei înlocuiește pentru scurt timp profesorul de geografie și este un joc distractiv prin care copilul tău descoperă țările din Europa și vecinii lor.
Cum se joacă? Țările Europei au denumirile scrise pe piesele de puzzle. Cu ajutorul hărții din instrucțiuni piesele de puzzle trebuie așezate corespunzător pentru a formă harta Europei. 
Pentru ce vârstă este recomandat? Puzzle-ul educativ Harta Europei este recomandat pentru copiii cu vârsta peste 4 ani.

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: septembrie 2021

Limbă: Engleză

Format: 30x38 cm

Clasificare: 4-99 ani

Brand: Imagimake