Mai sunt în care ai TRANSPORT GRATUIT la orice comandă!

Detalii
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
BrainBox - Opoziții
BrainBox - Opoziții

BrainBox - Opoziții

Titlu apărut în colecția BrainBox

  • Transport gratuit la comenzile de peste 120 de lei
  • Retur posibil: 365 zile
  • Data estimată de livrare: 22.10.2021
  • Ambalare gratuită a cadoului
 

Descriere produs

Copiii cu vârsta peste 4 ani pot afla despre antonime, antiteze și lucruri opuse cu acest BrainBox frumos ilustrat. Conceput pentru părinți să se joace cu copiii lor, acest joc minunat va îmbunătăți abilitățile de observare și memorie. Indiferent dacă jucătorii sunt mai în vârstă sau tineri, mari sau mici, BrainBox Opoziții va oferi distracție pentru toată familia.

Dacă esti cel mai tânăr jucător tragi un cartonaș din cutie și întorci clepsidra. Studiezi imaginea și informațiile de pe fața cartonașului până când se scurge nisipul din clepsidră (10 secunde). Clepsidra mai poate fi întoarsă încă o dată pentru ca jucătorii mai tineri să aibă mai mult timp pentru a studia cartonașul. Apoi dai cartonașul unui alt jucător și dai cu zarul. Vei răspunde la întrebarea cu numarul indicat de zar. ( Ex. Dacă dai cu zarul un doi, atunci vei răspunde la întrebarea cu numărul doi).

Fabricat dintr-un minimum de 70% material reciclat, gama BrainBox este o distracție fabuloasă.

Mod amuzant și ușor de a învăța despre opuse Un mare joc de familie încrucișat Îmbunătățește abilitățile de lectură, observație, memorie și reamintire Rapid și ușor de înțeles și de învățat Dezvoltat de un profesor de școală primară experimentat Potrivit pentru copii cu vârsta peste 4 ani Simplu de jucat de unul singur sau cu cât mai mulți jucători doriți Proiectat în Marea Britanie Poate fi jucat timp de 10 minute sau se poate juca până la epuizarea cartonașelor. Cuprins: 55 de cartonașe, 1 cartonaș cu reguli, 1 clepsidră, 1 zar Vârsta: 4 ani Număr de jucători: 1-6

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: ianuarie 2019

EAN-16: 5025822940285

Format: 12.2 x 12.2 cm

vârsta: +4 ani

Număr de jucători:1-6 jucători

Producători: BrainBox

Limba: Română

 
Toate categoriile:
Jocuri >> Jocuri educative
Jocuri >> Jocuri pentru copii
Jocuri >> Jocuri pentru familie
Jocuri >> BOARD GAMES
Transport Gratuit 19 - 21 octombrie
 
Cuvinte cheie:
joc, jocuri de societate, jocuri de cărți, jocuri de familie, jocuri educative,
 

Loc în topurile Cartepedia