TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
BrainBox - Invenții 00-000-BRAINI-19-N-001
BrainBox - Invenții
Vezi
galerie

BrainBox - Invenții

Titlu apărut în colecția BrainBox

Id: #312298

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Acest joc inventiv este conceput pentru ca membrii familiei să îl joace împreună, pentru a-și îmbunătăți spiritul de observație și capacitatea de memorare a informațiilor despre invențiile care ne-au schimbat modul de viață.

Conceput cu concursul celui mai faimos Muzeu de Științe din Londra, fiecare cartonaș prezintă o invenție, când a fost inventată și de cine și propria noastră notă acordată acesteia. Ce notă ai acorda telefonului, becului sau modestului pliculeț de ceai? Învață despre aceste invenții și despre multe altele cu ajutorul acestui joc distractiv de familie.


Cum se joacă BrainBox:


Obiectivul jocului: Fii jucătorul cu cele mai multe cartonașe adunate după 10 minute.
Dacă ești cel mai tânăr jucător tragi un cartonaș din cutie și întorci clepsidra.Studiezi imaginea și informațiile de pe fața cartonașului până când se scurge nisipul din clepsidră (10 secunde). Clepsidra mai poate fi întoarsă încă o dată pentru că jucătorii mai tineri să aibă mai mult timp pentru a studia cartonașul.

Apoi dai cartonașul unui alt jucător și dai cu zarul. Vei răspunde la întrebarea cu numărul indicat de zar. ( Ex. Dacă dai cu zarul un doi, atunci vei răspunde la întrebarea cu numărul doi).

Celălat jucător îți citește întrebarea și apoi verificați împreună dacă răspunsul tău este corect, întorcând cartonașul.
Dacă ai răspuns corect, păstrezi cartonașul. Dacă ai greșit pui cartonașul înapoi în cutie și următorul jucător trage un cartonaș.


Câștigă jucătorul cu cele mai multe cartonașe, după zece minute de joc!
Conține: 70 cartonașe, 1 cartonaș cu reguli, 1 clepsidră, 1 zar.

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: ianuarie 2019

EAN-13: 5025822940155

Limbă: Română

Format: 12.2 x 12.2 cm

Clasificare: +8 ani

Număr de jucători: 1-6 jucători

Brand: BrainBox

Durate joc: 10 minute

Teme: societate