Mai sunt în care ai TRANSPORT GRATUIT la orice comandă!

Detalii
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
BrainBox ABC
BrainBox ABC

BrainBox ABC

Titlu apărut în colecția BrainBox

  • Transport gratuit la comenzile de peste 120 de lei
  • Retur posibil: 365 zile
  • Data estimată de livrare: 22.10.2021
  • Ambalare gratuită a cadoului
 

Descriere produs

Ușor și distractiv, BrainBox ABC este destinat copiilor care vor să învețe alfabetul, ajutând la îmbunătățirea spiritului de observație și a capacității de memorare, fiind un prim pas în formarea micilor cititori.

Fiecare cartonaș prezintă câte o literă a alfabetului, atât în format de tipar cât și de mână, precum și cele mai întâlnite grupuri de litere.

Dezvoltat în colaborare cu un profesor experimentat, acest joc reprezintă o metodă de învățare valoroasă și distractivă! Fii jucătorul cu cele mai multe cartonașe adunate după zece minute.

Dacă esti cel mai tânăr jucător tragi un cartonaș din cutie și întorci clepsidra. Studiezi imaginea și informațiile de pe fața cartonașului până când se scurge nisipul din clepsidră (10 secunde). Clepsidra mai poate fi întoarsă încă o dată pentru ca jucătorii mai tineri să aibă mai mult timp pentru a studia cartonașul. Apoi dai cartonașul unui alt jucător și dai cu zarul. Vei răspunde la întrebarea cu numarul indicat de zar. ( Ex. Dacă dai cu zarul un doi, atunci vei răspunde la întrebarea cu numărul doi).

Celălat jucător îți citește întrebarea și apoi verificați împreună dacă răspunsul tău este corect, întorcând cartonașul.Dacă ai răspuns corect, păstrezi cartonașul. Dacă ai greșit pui cartonașul înapoi în cutie și următorul jucător trage un cartonaș. Câștigă jucătorul cu cele mai multe cartonașe, după zece minute de joc! Conține: 51 cartonașe, 1 cartonaș cu reguli, 1 cartonaș informativ, 1 clepsidră, 1 zar.

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: ianuarie 2019

EAN-16: 5025822940209

Format: 12.2 x 12.2 cm

vârsta: +4 ani

Număr de jucători:1-6 jucători

Producători: BrainBox

Limba: Română

 
Toate categoriile:
Jocuri >> Jocuri educative
Jocuri >> Jocuri pentru copii
Jocuri >> BOARD GAMES
Transport Gratuit 19 - 21 octombrie
 
Cuvinte cheie:
joc, jocuri de societate, jocuri de cărți, jocuri de familie, alfabet, jocuri educative
 

Loc în topurile Cartepedia