TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Admitere INM. Admitere magistratură. Drept penal. Drept procesual penal. Ediția a 3-a
Vezi
galerie

Admitere INM. Admitere magistratură. Drept penal. Drept procesual penal. Ediția a 3-a

de Teodor Manea, Simona Anghel, Cristian Bălan, Andrei Viorel Iugan, Nicolae-Cătălin Magdalena

Titlu apărut în colecția Concursuri și examene la Hamangiu

Id: #382862

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Culegere de teste pentru proba scrisă de verificare a cunoștințelor juridice
 

Descriere produs

Această carte este dedicată special candidaților care se pregătesc pentru concursurile de admitere la Institutul Național al Magistraturii, respectiv, de admitere în magistratură, mai precis celor care reușesc să treacă de etapă I, a testului grilă, urmând să susțină cea de a doua probe de concurs (introdusă inițial în anul 2019), „o probă scrisă de verificare a cunoștințelor juridice, teoretice și practice, susținută la drept civil și drept procesual civil, respectiv drept penal și drept procesual penal” – art. 9 alin. (2) lit. b) și art. 61 alin. (2) lit. b) din Legea nr. 192/2021 privind unele măsuri temporare referitoare la concursul de admitere la Institutul Național al Magistraturii, formarea profesională inițială a judecătorilor și procurorilor, examenul de absolvire a Institutului Național al Magistraturii, stagiul și examenul de capacitate al judecătorilor și procurorilor stagiari, precum și la concursul de admitere în magistratură.

 

Aflată la ediția a treia, lucrarea noastră – Admitere INM. Admitere magistratură. Culegere de teste pentru proba scrisă de verificare a cunoștințelor juridice își propune să ofere candidaților un instrument care să le faciliteze înțelegerea și promovarea cu succes a nou introdusei probe scrise de verificare a cunoștințelor juridice.

 

Cartea cuprinde 50 de teste din materiile drept penal și drept procesual penal – partea generală și partea specială. Fiecare test conține subiecte de teorie și spete cu un grad ridicat de complexitate, similare celor date la concursurile de admitere la ÎNM și în magistratură, urmărind să faciliteze aprofundarea și analiza celor mai relevante probleme ale celor două materii vizate. Totodată, în partea a doua a lucrării se regăsesc baremele cu punctajul aferent, în care autorii culegerii – magistrați cu experiență și cadre universitare – explică și argumentează cum trebuie abordate subiectele pentru fiecare punct al problemelor de drept pe care le implică.







extinde
 

Detalii produs

ISBN: 978-606-27-2108-4

Copertă: Paperback

Număr pagini: 344

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Hamangiu