TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Monopoly Fortnite 00-000-MONOPF-20-N-001
Monopoly Fortnite
Vezi
galerie

Monopoly Fortnite

Id: #312238

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Acest tip de Monopoly va încânta toți fanii jocului video Fortnite.

Scopul jocului este să elaborați clădiri care să vă protejeze și să vă conducă către victoie. Ultimul supraviețuitor câștigă.

Jocul conține 27 de personaje Fortnite.

Monopoly Fortnite aduce fanilor o nouă construcție a jocului video. Aceștia sunt purtați în acțiunea jucător vs. jucător a Fortnite, li se permite să ducă rolul din Battle Royal în lumea reală, au la dispoziție accesorii care fac ca experiența să semene cu uimitoarele bătălii pentru care jocul video este celebru.

Jucătorii pot revendica locații, pot înfrunta adversarii și trebuie să evite ”Marea Furtună” pentru a supraviețui. Printre elementele inspirate din jocul video, fanii regăsesc locațiile Fortnite, dar și comorile ascunse. Jucătorii pot cumpăra Health Points( HP) cu banii Monopoly.

 

După ce au ales un personaj, aici având la dispoziție 27 de costume, fanii pot revendica health pack-uri, pot construi ziduri de apărare, pot produce distrugeri adversarilor. După tura fiecărui jucător, ”Marea Furtună” se dezlănțuie și trebuie evitată pentru a nu pierde Health Points. La fel ca în Fortnite, ultimul rămas în joc câștigă.

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: ianuarie 2020

EAN-13: 5010993661619, 2055000445977

Limbă: Engleză

Clasificare: 13 - 60 ani

Număr de jucători: 2-7 jucători

Brand: Viva Toys

Durate joc: 45 minute

Teme: societate