TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Probaţiunea în România. Evaluări normative şi sociologice

Gabriel Oancea
Colecții/Serii: Studii şi monografii
Lucrarea isi propune sa realizeze o trecere in revista a evolutiei institutiei probatiunii din Romania, fiind evidentiate atat etapele care au marcat...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-18-0014-8
Dimensiuni: 21x29,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Probaţiunea în România. Evaluări normative şi sociologice

MAI MULTE DESPRE CARTE

Lucrarea isi propune sa realizeze o trecere in revista a evolutiei institutiei probatiunii din Romania, fiind evidentiate atat etapele care au marcat acest proces din punct de vedere normativ, cat si demersurile de adaptare a practicilor probatiunii la tendintele internationale in materia reabilitarii persoanelor aflate in conflict cu legea penala. In conditiile in care serviciile de probatiune isi desfasoara activitatea in stransa legatura celelalte institutii din sistemul de justitie penala si in special cu instantele de judecata, cartea include si o evaluare a perceptiei judecatorilor cu privire la importanta si utilitatea acestor activitati in procesul de individualizare si punere in executare a pedepselor.

Cartea se adreseaza, in egala masura, practicienilor din sistemul de justitie penala, dar si studentilor si masteranzilor interesati de aprofundarea si sistematizarea notiunilor de baza in domeniul probatiunii.

Autor: Gabriel Oancea
Data apariției: martie 2012
Editura: C.H. Beck
Pagini: 304
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
drept penal, probaţiune, detenţie

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus