TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Jurnal de sarcină. Sfaturi esenţiale pentru mămici în devenire

Editorii revistei Parenting, Ziba Kashef
În acest jurnal săptămânal editat de experţii revistei Parenting, vei găsi pagini pline cu sfaturi bine documentate despre...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-124-618-5
Dimensiuni: 17x24 cm
Tip copertă: Hardcover

Jurnal de sarcină. Sfaturi esenţiale pentru mămici în devenire

MAI MULTE DESPRE CARTE

În acest jurnal săptămânal editat de experţii revistei Parenting, vei găsi pagini pline cu sfaturi bine documentate despre sănătate, nutriţie, exerciţii, sex şi somn; în plus, ai destul spaţiu pentru a consemna fiecare detaliu al sarcinii tale, împreună cu gândurile care o însoţesc. 

Fiecare săptămână de sarcină vine cu noi experienţe - ecografia, poftele stranii, prima mişcare a bebeluşului şi, în final, naşterea! Sunt multe de învăţat şi multe de notat - inclusiv gândurile şi trăirile tale. În acest jurnal săptămânal editat de experţii revistei Parenting, vei găsi pagini pline cu sfaturi bine documentate despre sănătate, nutriţie, exerciţii, sex şi somn; în plus, ai destul spaţiu pentru a consemna fiecare detaliu al sarcinii tale, împreună cu gândurile care o însoţesc. Este o sursă preţioasă de informaţii şi un jurnal-suvenir, perfect pentru mămicile în devenire. 

Autor: Editorii revistei Parenting, Ziba Kashef
Traducător: Eliza Dumitraşcu
Data apariției: februarie 2012
Editura: Arthur
Titlu original: Pregnancy Planner: Essential Advice for Moms-to-Be
Pagini: 144
Limba: Română
Hârtie: Lux
Cuvinte cheie:
suvenir, notații, copii, jurnal educativ, mamici, parinti, sarcina, cadou, sfaturi, maternitate,
Locuri în topurile Cartepedia

Opinii Editoriale

Jurnal de sarcina. Sfaturi esentiale pentru mamici in devenire de Ziba Kashef si editorii revistei Parenting - www.121.ro
Despre Parenting: Fiind principala revista americana pentru mamici, revista Parenting ofera sfaturi simple si la obiect privind cresterea copiilor si sprijinul emotional de care au nevoie mamicile pentru a putea sa se simta implinite. Infiintata in 1987, Parenting ramane piatra de temelie a Parenting Group, din care mai fac parte Parenting.com si revistele Conceive si Babytalk. Despre autor: Scriitoare originara din San Francisco, specializata in probleme de sanatate ale femeilor si copiilor, Ziba Kashef a scris aceasta carte insarcinata fiind cu cel de-al doilea copil. A fost editor-sef la revista Pregnancy, editor la Bay Area Parent si senior editor al revistelor Parenting si Sesame Street Parents. A colaborat cu BabyCenter.com si semneaza cartea Backyards for Kids.

Opinia cititorilor