TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Delta Dunării

Cătălin D. Constantin, Radu Anton Roman
Colecții/Serii: În distribuţie
Albumul Delta Dunării face parte dintr-o serie de şapte volume bilingve (în limbile română şi engleză) despre România,...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 9788489183360
Dimensiuni: 30x28 cm
Tip copertă: Hardcover

Delta Dunării

MAI MULTE DESPRE CARTE

Albumul Delta Dunării face parte dintr-o serie de şapte volume bilingve (în limbile română şi engleză) despre România, publicate sub patronajul UNESCO în colecţia World Heritage Sites of Humanity in Romania.


În fotografii de o frumuseţe rară, însoţite de textele pe cât de detaliate, pe atât de poetice ale lui Radu Anton Roman şi Cătălin D. Constantin, Delta Dunării se lasă descoperită în întreaga-i măreţie. Din momentul în care întoarce prima pagină, cititorul intră în lumea atemporală a Deltei, printre pelicani, lişiţe şi raţe, cai sălbatici, stufărişuri, păduri de sălcii, sate învelite în stuf, canale întortochiate şi întinderi nesfârşite de trestii. Lumea aparte a Deltei, cu problemele şi binecuvântările ei, cu singurătatea şi clocotul ei este surprinsă într-un album bogat ilustrat şi atent lucrat. Cuprinzând şi o secţiune de vocabular specific locului, volumul îl pregăteşte de călătorie pe cititorul hotărât să vadă Delta. O călătorie magică prin Delta de ieri şi prin cea de azi, cu sfaturi de trasee şi poveşti din partea locului, albumul Delta Dunării este pe cât de fascinant, pe atât de folositor.


Un cadou pentru toţi cei care vor să descopere frumuseţea acestui tărâm de poveste, albumul Delta Dunării captează uimirea şi emoţia resimţite la vizitarea acestor locuri ale luptei dintre uscat şi ape înscrise în patrimoniul UNESCO.

Autor: Cătălin D. Constantin, Radu Anton Roman
Data apariției: 2013
Editura: Vellant
Pagini: 143
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
album, rezervaţie naturală, natură, deltă, specii, patrimoniu, UNESCO

Opinia cititorilor