TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Socul: cultivare, utilizări în gastronomie şi în farmacia casei CA-ILK-SCUNGI-16-N-001
Socul: cultivare, utilizări în gastronomie şi în farmacia casei
Vezi
galerie

Socul: cultivare, utilizări în gastronomie şi în farmacia casei

de Ildikó Kohut

Titlu apărut în colecția Gradina noastră - Editura Casa la Casa

Id: #243927

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Vrei să afli toate secretele socului? Atunci această carte este pentru tine!

Vei afla informaţii despre istoricul plantei, superstiţiile legate de ea, modul de valorificare ca plantă ornamentală, medicinală precum şi posibilitatea de a o utiliza în diverse reţete culinare.

Vei fi plăcut surprins să afli că socul trăieşte circa 100 de ani şi că are numeroase efecte spectaculoase în prevenirea şi tratamentul alternativ al bolilor cardiovasculare, cancerului, virusului herpetic, HIV-ului, alergiilor, obezităţii şi că poate fi folosit cu succes pentru diverse afecţiuni ale tenului.

Trebuie să ne însuşim modul corect de recoltare şi cultivare pentru a fi siguri că beneficiem din plin de efectele pozitive ale socului. Prin prezentarea tuturor speciilor de soc se atrage atenţia că bozul este toxic, fiind aşadar necesar să cunoaştem foarte bine toate speciile. Chiar dacă se culeg specii cu efecte benefice este esenţial să ne asigurăm că nu sunt poluate, fiind prezentată o tehnică prin care ne putem da seama de acest lucru.

În final se prezintă o multitudine de reţete din florile şi fructele acestei plante foarte apreciate încă de la Hipocrate (460 î.Hr) .

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ildikó Kohut

Data apariției: aprilie 2016

ISBN: 9786067870077

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 80

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x20 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Casa