TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Reţete din crudităţi

Elena Pridie
Colecții/Serii: Sian Cook
Pentru a avea o sănătate optimă trebuie în primul rând să ne alimentăm sănătos. Alimentaţia pe bază de crudităţi...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-93205-3-2
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat
Alte volume:

MAI MULTE DESPRE CARTE

Pentru a avea o sănătate optimă trebuie în primul rând să ne alimentăm sănătos. Alimentaţia pe bază de crudităţi înseamnă a trăi altfel, într-un mod cu totul nou, inedit, înseamnă a te bucura pe deplin de viaţă, de alimente, de roadele grădinii, de natură, de relaţii frumoase, da, pentru că faci economie mare de timp, eşti mai sănătos, iar timpul respectiv îl poţi petrece împreună cu cei dragi. Sănătatea ta va avea numai de câştigat. Ce perspectivă promiţătoare pentru viaţă!

Lucrarea cuprinde 400 de reţete din crudităţi, de la salate, supe, paste, sosuri, până la băuturi şi deserturi, toate preparate din legume şi fructe proaspete şi nuci şi seminţe.

La sfârşitul cărţii există şi un supliment – o secţiune de reţete preparate termic care pot completa un meniu alcătuit în cea mai mare parte din crudităţi. 

 

Data apariției: iulie 2013
Editura: Sian Books
Pagini: 208
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
sănătate, alimentaţie, vegane, reţete
  • Elena Pridie - Autor
    Elena Pridie este cunoscută publicului cititor interesat de o alimentaţie sănătoasă prin cele şapte cărţi publicate până în prezent, majoritatea bestselleruri : Reţete pentru familia noastră (1998), Cartea familiei mele (2001), Mai bine un prânz de verdeţuri (2004), Gospodina eficientă (2005), Reţete pentru sănătatea noastră (2006), Copilul vegetarian (2007), Găteşte repede, sănătos şi...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus