TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Yummy! 300 de reţete pentru bebeluşi şi copii

Laura Adamache
Colecții/Serii: Sian Cook
Hrana copilului trebuie să fie diferită de cea a unui adult, atât în privința substanțelor nutritive pe care le conține, cât...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-93485-3-6
Dimensiuni: 17x29 cm
Tip copertă: Hardcover

Yummy! 300 de reţete pentru bebeluşi şi copii

MAI MULTE DESPRE CARTE

Hrana copilului trebuie să fie diferită de cea a unui adult, atât în privința substanțelor nutritive pe care le conține, cât și în privința modului de preparare. Până la vârsta de 5 ani, când alimentele care îi sunt permise unui copil sănătos se diversifică aproape complet, copiii au nevoie de cantități mari de substanțe nutritive esențiale, cum ar fi zincul, fierul și calciul. Totodată, consumul de fibre trebuie să fie redus în comparație cu al adulților, deoarece acestea le reduc copiilor capacitatea de a absorbi celelalte substanțe nutritive.

Un alt aspect legat de hrana copiilor mici este legat de condimente. Sarea ar trebui să lipsească din alimentația copiilor  mai mici de un an și să fie introdusă treptat în alimentația copilului până la 5 ani. Rețetele din cartea de față au un conținut redus de sare, folosind în schimb alte condimente pentru a da gust mâncării.

Lucrarea este utilă tuturor celor care sunt conştienţi de faptul că un copil alimentat corect înseamnă mai târziu un adult sănătos.   
 

Autor: Laura Adamache
Data apariției: noiembrie 2013
Editura: Sian Books
Pagini: 100
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
alimentaţie, copii, sugari, bebeluşi

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus