TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
De la baptist la Bizanț TH-PJE-DELBLB-19-N-001
Vezi
galerie

De la baptist la Bizanț

de pr. James Early

Id: #258763

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum a străbătut un misionar baptist lumea întreagă pentru a descoperi dreapta credinţă
 

Descriere produs

„Scriind această carte am dorit mai degrabă să povestesc despre felul în care Dumnezeu a călăuzit un om obişnuit şi familia sa, printr-o serie de aventuri şi schimbări radicale, în drumul lor prin unsprezece oraşe şi trei ţări, pentru a ajunge în final acasă, în Biserica Una, Sfântă, Sobornicească şi Apostolească. Mă rog ca povestea mea să-i lămurească şi să-i zidească pe toţi cei care o citesc, în special pe creştinii eterodocşi care sunt interesaţi de Ortodoxie.”

Pr. James Early

extinde
 

Detalii produs

Autor: pr. James Early

Data apariției: ianuarie 2019

ISBN: 978-606-92765-5-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 168

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Theosis

Teme: creștinism

 

Opinii editoriale

„În această carte aflăm povestea unui tânăr şi a soţiei sale care au primit harul de a auzi şi de a răspunde chemării lui Dumnezeu de-a lungul a mai multor ani şi tot atâţia paşi, proces care a început cu mult timp înainte ca măcar aceştia să audă de Ortodoxie. Părintele James ne ia şi pe noi în această călătorie şi ne lasă să ne bucurăm—şi să plângem împreună cu el pe măsură ce se străduieşte să-L găsească pe Dumnezeu şi să facă voia Lui. Părintele ne descoperă provocările duhovniceşti şi dificultăţile intelectuale. Ne spune o poveste a lucrării bunătăţii şi harului lui Dumnezeu în viaţa unui american modern care a găsit drumul spre rai. Această carte va fi pentru unii o revelaţie, pentru mulţi o bucurie iar pentru alţii, asemenea mie, o tainică mângâiere.”

Pr. David Hudson

„Veți citi un jurnal de bord, o alcătuire de suflet și de asumare a unei opțiuni pe viață și pe moarte, asumată pe veșnicie. Un bun îndreptar duhovnicesc pentru cei care cântă moartea Ortodoxiei doar pentru că nu o cunosc.[…] Cartea Părintelui Early mi-a adus aminte că e posibil, că merită să crești relaţia cu celălalt și să-i asiguri cunoașterea destinsă a Ortodoxiei. Le mai spun tinerilor că oricum, ne trebuie răbdare multă, în 2000 de ani și ei, care vin de departe, vor fi ortodocși. Cred, acum, că răspunsul meu are un suport de „curs”. Cartea acestui Avvă al venirii la Ortodoxie.”

Pr. Constantin Necula