TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Iisus Hristos Mântuitorul în lumina Sfintelor Evanghelii

Natalia Manoilescu-Dinu
Editura Bizantina are bucuria de a oferi cititorilor sai o lucrare monumentala, atat prin volumul cat si prin continutul sau. Lucrarea Nataliei...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-9492-37-1
Dimensiuni: 17x24 cm
Tip copertă: Hardcover

Iisus Hristos Mântuitorul în lumina Sfintelor Evanghelii

MAI MULTE DESPRE CARTE

Editura Bizantina are bucuria de a oferi cititorilor sai o lucrare monumentala, atat prin volumul cat si prin continutul sau. Lucrarea Nataliei Manoilescu-Dinu, intitulata Iisus Hristos Mantuitorul, este un cuprinzator comentariu ortodox asupra Sfintelor Evanghelii, avand drept obiectiv final o monografie hristologica bazata pe informatiile cuprinse in cele patru Evanghelii canonice. Este vorba despre o premiera absoluta in bibliografia teologica romaneasca si poate chiar cea ortodoxa.

Nu cunosc o lucrare asemanatoare in spatiul ortodox. Daca ar fi sa o asimilam vreunui gen existent, cel mai apropiat ar fi cel al biografiei sau al vietii lui Iisus. Dar lucrarea nu se aseamana cu nici una din cele aparute in lumea eterodoxa pe aceasta tema, tocmai pentru ca nu se limiteaza la prezentare aspectelor exterioare ale vietii pamantesti a Mantuitorului, ci incearca sa patrunda in tainele persoanei si lucrarii dumnezeiesti a Fiului lui Dumnezeu. Din acest punct de vedere, ea se inscrie mai curand in categoria monografiilor hristologice semnate de Parintele Dumitru Staniloaie (Iisus Hristos sau restaurarea omului si Chipul evnghelic al lui Hristos).

Data apariției: 2004
Editura: Bizantină
Pagini: 750
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
teologie, hristologie, fiul lui dumnezeu, monografie, comentariu, ortodoxism

Opinia cititorilor