TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Comentariu la Evanghelia după Marcu

Ioannis Karavidopoulos
„Intelegi, oare, ce citesti?", intreaba Filip pe dregatorul Candachiei care citea din Proorocul Isaia. „Cum as putea sa inteleg, daca nu...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 9739492681
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Hardcover

Comentariu la Evanghelia după Marcu

MAI MULTE DESPRE CARTE

„Intelegi, oare, ce citesti?", intreaba Filip pe dregatorul Candachiei care citea din Proorocul Isaia. „Cum as putea sa inteleg, daca nu ma va calauzi cineva?" rapunde acesta, aratand cat de necesara este indrumarea in lectura cartilor biblice. Functia comentariilor biblice este tocmai aceasta: de a ajuta pe cititor cu explicatii si informatii suplimentare in lectura Sfintei Scripturi.

Editura Bizantina a inaugurat, cu ani in urma, o serie intitulata Comentarii la Noul Testament , in care publica acum Comentariu la Evanghelia dupa Marcu, semnar de unul dintre cei mai mari biblisti ortodocsi ai momentului, Profesorul Ioannis Karavidopoulos, de la Universitatea din Tesalonic, Grecia.

Cartea este folositoare tuturor celor care, citind Sfanta Scriptura, doresc sa si inteleaga ceea ce citesc. Se vor folosi de acest comentariu in mod special preotii, care vor avea un instrument foarte pretios pentru adancirea textului Evangheliei dupa Marcu, in vederea unei bune si documentate pregatiri a predicii.

Nu cred ca mai este cazul sa subliniem utilitatea lucrarii de fata pentru profesorii de teologie, profesorii de religie, studentii teologi si elevii seminaristi, dat fiind faptul ca aceasta vine sa umple un gol in bibliografia de specialitate romaneasca, fiind singurul comentariu orthodox la Evanghelia dupa Marcu publicat la noi.

Autor: Ioannis Karavidopoulos
Data apariției: 2007
Editura: Bizantină
Pagini: 392
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
evanghelie, interpretare, ortodoxism

Opinia cititorilor