TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Credința creștină. Întrebări și răspunsuri

Dănuț Jemna
Colecții/Serii: Revelatio
Cartea de față prezintă credința creștină sub forma unui set de întrebări și răspunsuri, în încercarea de a oferi...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8680-25-5
Dimensiuni: 14,5x20,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Credința creștină. Întrebări și răspunsuri

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cartea de față prezintă credința creștină sub forma unui set de întrebări și răspunsuri, în încercarea de a oferi răspunsuri la interogațiile omului (post)modern, răspunsuri filtrate prin Tradiția milenară a creștinismului și prin revelația continuă a Scripturilor.

Data apariției: noiembrie 2015
Pagini: 274
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
religie, teologie, patristică, biblie
  • Dănuț Jemna - Autor
    Dănuț Jemna este profesor universitar la Universitatea Al. I. Cuza Iași, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor și predă cursuri din domeniul Statisticii. Este preocupat în special de problemele de fundamentare teoretică a metodelor statistice utilizate în domenii variate ale științelor economice și sociale. În paralel cu această activitate, și-a pus în valoare o pasiune veche pentru teologie și filosofie și a...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Dănuț Mănăstireanu - teolog
„Credința Creștină – Întrebări și răspunsuri este un soi de catehism contemporan. Interogațiile sînt cele ale omului (post)modern, dar răspunsurile oferite de autor reflectă profunzimea revelației lui Dumnezeu, în creație, în Scripturi și, în mod suprem, în persoana lui Isus Cristos. Acestea din urmă însă nu reflectă sensibilitățile paradigmei contemporane, ci mai degrabă înțelepciunea „credinței dată sfinților odată pentru totdeauna” și prezența activă a Duhului în istoria Bisericii. Această lucrare se adresează mai ales celor tineri, fie aceștia credincioși, ori nu, aflați ca pelerini în căutarea Adevărului celui de dincolo de timp.”

Opinia cititorilor