TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Duminici în dar AG-PCN-DNDPIG-19-N-001
Vezi
galerie

Duminici în dar

de Preot Constantin Necula

Id: #264212

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Predici și gânduri
 

Descriere produs

De ani de zile suntem martorii vânzării la chioșcuri de interese obscure a gândirii creștine, a eludării valorilor Vieții in favoarea morții îngâmfate. Sângele lui Hristos nu este pentru vânzători nimic, ei caștigă doar din cocaina frământăturii de iad de acum. Răsfirați printre noi, ageamii culturii umaniste au crescut în voce și diatribele lor se vând bine, strigate pe la colțurile noului obscurantism ideologic. Tăcut, Hristos continuă să facă minuni. Copiii sănătoși în ciuda unor sisteme precare de siguranță medicală, adolescenți inteligenți în ciuda linșării culturii lor cu chiștoacele culturii underground, maturi municitori in ciuda îndemnului spre câștig facil, bătrâni demni in ciuda menținerii lor la limita imposibilului...


Puterea unui neam începe din întelegerea unei Evanghelii ca mod de viață, nu din ideologia de pripas, nici din sectarizarea pe purisme duhovnicești închipuite, nici pe ifose revanșarde ori zvonuri alarmiste. Suntem, așadar, atât cât implinim Evanghelia. Nu, nu avem un Dumnezeu care ne cere fară să dea nimic... Să ne luăm în serios bucuriile, să le căutăm și să le aflăm. Și, mai ales, să le dăruim celorlalți, ei înșine fiindu-ne bucurie.


E greu, veți zice. Cereți ajutor. Cel trădatși însingurat pe Cruce e Prieten de nădejde. Știe răspunsul, căci El e Răspunsul.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Preot Constantin Necula

Data apariției: iulie 2019

ISBN: 9786060530008

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 382

Limbă: Română

Dimensiuni: 11x16,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Agnos

Teme: ortodoxism