TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Convorbiri după Liturghie SO-EPT-CONVDL-19-N-001
Convorbiri după Liturghie
Vezi
galerie

Convorbiri după Liturghie

de Epifanie Teodoropulos

Titlu apărut în colecția Pedagogie Creştină la Sophia

Id: #264737

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Una dintre cele mai de seamă și apreciate personalități ale vieții duhovnicești din Grecia secolului al XX‑lea a fost părintele arhimandrit Epifanie Theodoropoulos.
Refuzând promovarea și ridicarea în scaunul episcopal, s-a dedicat activității pastorale în chipul cel mai discret, prin slujirea aproapelui mai ales ca preot duhovnic.
Autor a nenumărate articole și a peste 20 de cărți, unele dintre ele cunoscând destule reeditări, a rămas în conștiința bisericească a contemporanilor cu precădere mulțumită dialogurilor și discuțiilor de arhondaric, pe care le avea de fiecare dată, după încheierea dumnezeieștii Liturghii, cu fiii săi duhovnicești, dar și cu toți cei aflați în căutarea unui răspuns la nenumăratele întrebări cu care ne confruntăm.
Urmând cu modestie și sârguință, cu sensibilitate duhovnicească și acuitate sporite calea de mijloc, între modernism și secularizare, între zelotism și fanatism, prin cunoașterea, temeinică și aducătoare de sfințire, a cuvântului lui Dumnezeu, părintele Epifanie ne învață ce înseamnă cugetul apostolic, ethosul evanghelic și spiritul creștinesc integru.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Epifanie Teodoropulos

Data apariției: septembrie 2019

ISBN: 978-973-136-700-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 496

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Sophia

Lansare de carte la Librăria Sophia: „Convorbiri după Liturghie“
VIDEO