TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ce trebuie să ştii înainte de căsătorie SO-ELM-CTSTND-19-N-001
Vezi
galerie

Ce trebuie să ştii înainte de căsătorie

de Elena Morozova

Id: #259531

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Istoria familiei începe din momentul când cei doi soţi fac cunoștință. Adesea, reuşita lor depinde de succesul sau eșecul perioadei inițiale. Și, într‑adevăr, nu există, probabil, un lucru mai important și mai responsabil în viață decât alegerea persoanei cu care vom trăi și decizia de a te căsători cu ea. Acesta implică întotdeauna un risc, deoarece este dificil să se prevadă cum va fi soțul (soția) în viitor.


Pentru a nu greşi, trebuie să fim atenţi la unele puncte fundamentale chiar înainte de căsătorie. Adesea, se întâmplă ca obiceiurile neplăcute ale alesului (alesei) să fie luate drept „fleacuri” pe care le vei putea gestiona cu uşurinţă după căsătorie. Totuşi, aşa cum se dovedește mai târziu, aceste planuri „luminoase” devin mai pesimiste după căsătorie, pentru că a‑l schimba pe celălalt este dificil, aproape imposibil. Şi ce vom face atunci? Cum să nu eșuăm?


Ce este important să ştii înainte de căsătorie? Despre aceasta se vorbește în cartea de față. Vom analiza în ea cum se petrece întâlnirea hotărâtoare dintre bărbat şi femeie, care se finalizează prin căsătorie, şi cum aceasta poartă adesea masca iubirii adevărate; de ce iubirea adevărată nu se naşte imediat; la ce trebuie să fim atenţi înainte de căsătorie… Aceste momente – și multe altele – sunt abordate în paginile care așteaptă să le citiți.”
Elena Morozova

extinde
 

Detalii produs

Autor: Elena Morozova

Data apariției: februarie 2019

ISBN: 978-973-136-665-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 200

Limbă: Română

Dimensiuni: 11x16,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Sophia

Teme: fericire, căsătorie