TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cum să ne creștem copiii AR-VAD-CSNCCC-16-N-001
Cum să ne creștem copiii
Vezi
galerie

Cum să ne creștem copiii

de Danion Vasile

Id: #248583

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Canon de rugăciune pentru copilul bolnav
 

Descriere produs

„În timp ce diavolul născoceşte noi şi perfecţionate mijloace de atragere a copiilor pe căile pierzării, părinţii creştini învaţă tot mai multe lucruri despre modul în care îşi pot călăuzi copiii pe drumul cel bun.

Niciun părinte nu poate spune că e un părinte perfect, niciun părinte nu poate afirma că este prea înţelept pentru a avea nevoie de astfel de sfaturi. Problemele pe care le ridică educaţia religioasă a copiilor sunt atât de variate, încât ar fi greu de presupus că s-ar ajunge vreodată la epuizarea acestui subiect.

Prin articolele din cartea de faţă sunt oferite câteva sfaturi de trebuinţă părinţilor care vor să îşi crească fiii şi fiicele pe calea credinţei.

Găsim în această carte rugăciuni pe care le pot spune părinţii pentru copiii lor. De la "Acatistul Maicii Domnului, povăţuitoarea copiilor" până la "Rugăciunea pentru copilul căzut în păcat". De la "Canonul de rugăciune pentru mântuirea copiilor" până la "Rugăciunea pentru copilul bolnav".

Fie ca părinţii care se vor ruga cu smerenie pentru copiii lor şi îi vor creşte sub acoperământul Bisericii să se bucure împreună cu ei de darurile cereşti din împărăţia lui Dumnezeu.”

Părintele Nicodim Jar

extinde
 

Detalii produs

Autor: Danion Vasile

Data apariției: 2016

ISBN: 978-606-8451-85-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 208

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Areopag