TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Descoperind ortodoxia. Mărturiile unor convertiţi MP-000-DEOMUC-17-N-001
Descoperind ortodoxia. Mărturiile unor convertiţi
Vezi
galerie

Descoperind ortodoxia. Mărturiile unor convertiţi

Id: #248629

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Cereţi şi vi se va da; căutaţi şi veţi afla; bateţi şi vi se va deschide. Că oricine cere ia, cel care caută află, şi celui ce bate i se va deschide.” (Matei, 7, 7-8)

În ultimii ani, tot mai multe persoane, în special provenite din ţări străine, aleg să vină la adevărata Biserică a lui Hristos, cea Ortodoxă, împlinindu-se astfel cuvintele de mai sus ale Mântuitorului cu privire la cei care caută şi bat.

În paginile acestei cărţi se regăsesc relatările unor persoane din diferite zone ale lumii care au căutat cu sinceritate calea cea dreaptă, iar Dumnezeu, în marea Lui milostivire, nu le-a lăsat fără răspuns. Nenumărate astfel de cazuri pot fi citite în mediile ortodoxe româneşti sau străine, arătând încă o dată că „Ortodoxia nu convinge, ci seduce”, după cum spune monahul Rafail Noica. Acelaşi Rafail Noica afirmă că „omul prin fire este ortodox”, în timp ce Părintele Justin Pârvu îndemna o obşte monahală de călugăriţe să nu lipsească de la biserică „fiindcă e mama noastră”.

 Un alt Părinte contemporan, americanul Serafim Rose, şi el convertit la dreapta credinţă, spunea că „cineva ori este ortodox tot timpul, în fiecare zi, în fiecare moment al vieţii, ori nu este nicidecum cu adevărat ortodox”.

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: aprilie 2017

ISBN: 978-606-910-001-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 128

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Meteor Press