TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Carte de rugăciuni pentru toate zilele trebuitoare fiecărui creştin

***
Colecții/Serii: Biblioteca Liturgică
Precum ingerii in ceruri lauda si preamaresc pururea pe Dumnezeu si-L slavesc in toata vremea, asa se cuvine si noi, neamul omenesc dupa putere sa ne...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 9789739492812
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Hardcover

Carte de rugăciuni pentru toate zilele trebuitoare fiecărui creştin

MAI MULTE DESPRE CARTE

Precum ingerii in ceruri lauda si preamaresc pururea pe Dumnezeu si-L slavesc in toata vremea, asa se cuvine si noi, neamul omenesc dupa putere sa ne asemanam acelora. Omul este faptura aleasa dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, inzestrata cu voce cuvantatoare, cu judecata si intelepciune. Dar mai presus de toate, este fiinta scumpa lui Dumnezeu pentru faptul ca este dotata cu suflet care, este o scanteie divina coborata din ceruri pe pamant si care este datoare a se întoarce candva, iarasi de unde îsi are fiinta sa. Pentru aceasta omul este dator sa fie în stransa legatura cu Izvorul sau de vizta, cu iditorul sau, Protectorul si Judecatorul sau cel vesnic.

Dar nu este alta cale de a ne apropia de vesnicul Dumnezeu decat prin rugaciune, aducandu-I cu osardie, cu bucurie si cu smerenie mutumiri pentru toate binefacerile si darurile pe care le primim, laudandu-L, preaînaltandu-l si slavindu-L din toate puterile noastre.

Data apariției: 2008
Editura: Bizantină
Pagini: 190
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
rugăciuni, creştinism

Opinia cititorilor