TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Criza vârstei de mijloc SO-FIF-CVDMPI-13-N-001
Criza vârstei de mijloc
Vezi
galerie

Criza vârstei de mijloc

de Filotheu Faros

Titlu apărut în colecția Psihoterapia Ortodoxă la Sophia

Id: #234551

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Provocări și perspective
 

Descriere produs

Ești de acord, probabil, cu faptul că cei aflați la vârsta de mijloc vor trece inevitabil printr-o anume criză. Însă aceasta nu înseamnă, dacă te afli în perioada vârstei de mijloc şi constaţi că nu treci printr‑o criză, că nu eşti un om normal.


Totuși, mă îndoiesc că un om poate trăi la vârsta a doua fără a avea momente de reflecție serioasă. Această reflecție urmează să aducă la suprafaţă anumite sentimente dureroase legate de îmbătrânire şi de moarte, trezind veşnicele întrebări despre sensul şi scopul vieţii. Sunt viaţa ta, căsătoria ta şi familia ta ceea ce ţi‑ai dorit să fie? Sau amâni ameliorarea lor pentru un indefinit mâine? Felul în care răspunzi acestor meditaţii se va face neîndoielnic simțit în viaţa familiei tale.

 

Dacă vrei să evoluezi şi să‑ţi îmbunătăţeşti viaţa de familie, indiferent cât de bună este deja, pentru a face din experienţa vârstei de mijloc o cale de intrare într‑un mod de viaţă mai mulțumitor, atunci această carte ţi se adresează ție, chiar dacă în clipa de faţă nu trăieşti în mod conştient nici o criză. 
Pr. Filoteu Faros 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Filotheu Faros

Traducător: Dr. Laura Mândrilă, Pr. Dr. Gabriel Mândrilă

Data apariției: 2013

ISBN: 978-973-136-384-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 192

Dimensiuni: 13x20 cm

Limbă: Română

Hârtie: 80g/m

Editura: Sophia

Teme: creștinism, ortodoxism