TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Sfântul Nectarie din Eghina. Nectarul și amarul unei vieți sfinte MP-APA-SNDENI-15-N-001
Sfântul Nectarie din Eghina. Nectarul și amarul unei vieți sfinte
Vezi
galerie

Sfântul Nectarie din Eghina. Nectarul și amarul unei vieți sfinte

de A. Pascu

Id: #241723

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Exemplul Sfântului Nectarie ne încurajează: a fost om ca şi noi, dar a ajuns prietenul Domnului. A fost şi el înconjurat de vrăjmaşi, a suferit de foame şi de frig, a fost obosit şi bolnav, totuşi Domnul l-a slăvit pentru virtuţile sale, i-a răsplătit lupta cu patimile, l-a încununat, ca pe un erou al Său, cu darul facerii de minuni. Dacă vom şti ceva mai multe despre viaţa Sfântului Nectarie, vom fi de două ori răsplătiţi: vom prinde curaj pentru a-L urma pe Domnul Hristos şi vom dobândi experienţă pentru propriul război nevăzut cu patimile.

Iar minunile pe care le vom regăsi aici, mărturii ale celor care le-au trăit, sunt o dovadă şi o încurajare. Iisus Hristos ne-a îndemnat: „În lume necazuri veţi avea; dar îndrăzniţi. Eu am biruit lumea.” (Ioan 16, 33) Sfântul Nectarie a îndrăznit şi a biruit.

 

În adolescenţă, Sfântul Nectarie culegea, din Sfintele Scripturi şi din vieţile sfinţilor, cuvinte de învăţătură pe care, fiind ucenic la o tutungerie, le scria pe punguţele în care împacheta tutunul. Cumpărătorii primeau gratis un dar nepreţuit. După exemplul său, adăugăm şi noi la cele existente o lucrare despre viaţa Sfântului Nectarie, căci despre sfinţi se poate vorbi iar şi iar atunci când îi iubeşti; fiecare poveste îi aduce mai aproape de noi.

extinde
 

Detalii produs

Autor: A. Pascu

Data apariției: octombrie 2015

ISBN: 978-606-8653-58-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 128

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Meteor Press

Teme: creștinism, ortodoxism