TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ortodoxia pentru postmodernişti CA-SAB-ORTOPP-10-N-001
Ortodoxia pentru postmodernişti
Vezi
galerie

Ortodoxia pentru postmodernişti

de Savatie Baștovoi

Id: #230459

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Autorul acestei cărţi este unul din milioanele celor născuţi în URSS – imperiul în care lui Dumnezeu i S-a interzis să existe. Crescut în familia unui profesor de filosofie şi propagandist al ateismului ştiinţific, Ştefan Baştovoi a avut ca „religie” arta, dedicîndu-se studiului picturii şi literaturii. La vîrsta de 20 de ani devine membru al Uniunii Scriitorilor, obţinînd mai multe premii literare în România şi Republica Moldova. La 22 de ani, surprinzător pentru cei care îl cunoşteau, tînărul poet intră în mănăstire şi se călugăreşte, primind numele Savatie.


Despre poezia şi proza lui Ştefan Baştovoi s-a scris cu diverse ocazii în presa literară şi în volume de specialitate. Este prezent în Postmodernismul românesc al lui Mircea Cărtărescu.

 

Cartea de faţă cuprinde articole şi eseuri apărute de-a lungul vremii în presa laică de la Chişinău şi din România, adresîndu-se în special celor din afara Bisericii, cît şi o serie de interviuri cu personalităţi ale lumii culturale şi ecleziale din România, Republica Moldova şi Rusia. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Savatie Baștovoi

Data apariției: 2010

ISBN: 9789738844384

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 302

Limbă: Română

Dimensiuni: 11,5x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Cathisma

Teme: ortodoxism

Savatie Baștovoi
Savatie Baștovoi
Autor

Ierodiaconul Savatie, în lume Ștefan Baștovoi, s-a născut în 1976 în Chișinău ș...

vezi autor