TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Dumnezeu povestit pe înțelesul unei femei CA-SAB-DPPNUF-17-N-001
Vezi
galerie

Dumnezeu povestit pe înțelesul unei femei

de Savatie Baștovoi

Id: #251768

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Nu este un secret că femeile constituie majoritatea Bisericii. Ce gândesc femeile, cum Îl văd ele pe Dumnezeu, ce cred despre păcat sau despre alte aspecte ale credinței ne este foarte puțin cunoscut, predica în Biserica Ortodoxă fiind un monopol al bărbaților. Jurnalista Doina Popa de la revista mondenă VIP Magazin, cea mai influentă revistă din Republica Moldova, are ideea să pună un set de întrebări despre credință celui mai citit scriitor ortodox contemporan din România. Autorul Antiparentingului, cartea cu cel mai mare răsunet și cele mai mari vânzări în 2017, răspunde în stilul său caracteristic la 33 de întrebări despre Dumnezeu și credință. 

O carte plină de candoare și prospețime, care te poartă în adevărate excursii biblice și patristice, asemenea unei plimbări în fapt de seară. De la grădina Raiului și facerea lumii până la stihiile care ajung să se răzbune pe oameni, întrebările te mențin într-o așteptare plină de emoții și încântare intelectuală. O poveste despre zodii și genealogii, spaime și prejudecăți, iubire și trădare, scrisă cu iscusința unui romancier și delicatețea unui poet. Referințele la texte vechi și comentariile de mare finețe teologică descoperă un Dumnezeu plin de iubire și explică în cuvinte simple marile contradicții reproșate Bibliei. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Savatie Baștovoi

Data apariției: noiembrie 2017

ISBN: 978-606-8272-24-5

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 176

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Cathisma

Teme: Dumnezeu, iubire

 

Din blogul Cartepedia

Romeo Aurelian Ilie Romeo Aurelian Ilie

,,Ieromonahul Savatie Baștovoi este fără doar și poate unul dintre cei mai populari preoți români contemporani, atât în Republica Moldova, cât și în România. Este poet, prozator și eseist, foarte iubit......“

citește mai mult
Savatie Baștovoi
Savatie Baștovoi
Autor

Ierodiaconul Savatie, în lume Ștefan Baștovoi, s-a născut în 1976 în Chișinău ș...

vezi autor