TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Maica Teosemni, ucenica Părintelui Porfirie SO-ERT-MTUPPC-11-N-001
Vezi
galerie

Maica Teosemni, ucenica Părintelui Porfirie

Id: #234478

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cuvinte de învăţătură şi mărturii
 

Descriere produs

Cartea de față reprezintă o culegere de cuvinte de învățătură ale fericitei maici Teosemni și de mărturii despre această minunată ucenică a Părintelui Porfirie, în care se regăsește deplin chipul duhovnicesc al marelui stareț contemporan.


Stareța se ruga pentru mântuirea întregii lumi. Se ruga neîncetat pentru cei cunoscuți și necunoscuți, pentru mici și mari, pentru creștini sau pentru ceilalți, pentru toți oamenii.

extinde
 

Detalii produs

Traducător: Şerban Tica

Data apariției: 2011

ISBN: 978-973-136-259-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 176

Dimensiuni: 13x20 cm

Limbă: Română

Hârtie: 80g/m

Editura: Sophia

Teme: creștinism, ortodoxism

 

Opinii editoriale

"Îmi amintesc cum pășeam pe un drum, în Londradupă o intâlnire cu un profesor oncolog, care tocmai o anunțase  la plamâni cancerul se reactivase și  trebuia  urmeze o terapie lungăÎmi părea căzută pe gânduri, am crezut  o preocupă problema sănătății ei și am întrebat‑o despre aceastaMi‑a răspuns: „Nu. Subiectul ăsta l‑am lăsat pe deplin în mâinile lui Dumnezeu. La ce  gândeam acum? Îmi fac probleme pentru acești tineri pe care i‑am intâlnit în colțcerșetorii. M‑am uitat atent la ei și mâinile lor erau vinete. Ah, cum aveau mâinile! Cum m‑au mâhnit! Mi‑e teamă  se drogheazăȘi fetița aceea care cânta frumos la chitară ar fi putut  cânte și psalmi...”

Monahia Teoxeni, Egumena Sfintei Mănăstiri Hrisopighi